Befutott a Resident Evil 2: The Ghost Survivors

  • Írta: zoenn
  • 2019. február 15.
  • Videó
Link másolása
Ha már végigjátszottad a Resident Evil 2 kampányát - akár többször is, eltérő karakterekkel -, de még több élményre vágysz, akkor már töltheted is az ingyenes The Ghost Survivors DLC-t! Befutott a launch trailer hozzá.

A három minikampányból álló The Ghost Survivors pakk egyfajta alternatív történeti szálat mutat be, a "mi lett volna, ha" felütéssel. Három új szereplő szemszögéből élhetjük át az eseményeket, Robert Kendo, Katherine Warren és Ghost saját - rövid, de velős - szálat kapott. A feladatunk az, hogy valamilyen módon elmeneküljünk Raccoon Cityből.

Mindegyiket végigjátszhatjuk a hagyományos nehézségi szinten, vagy a jelentősen könnyebb, és nem mellesleg teljesen új Training módban.

A csomag launch trailere megtekinthető, a Resident Evil 2-ről írt tesztünket pedig itt találjátok.

6.
6.
Nothing
Nekem csalódás. Örök idealistaként valami rövidebb, mégis sztori-alapú dolgot vártam, de ezek a túlnehezített, semmitmondó, pár perces "what if"-jellegű non-canon trial futamok nagyon távol estek az elképzelésemtől. Pedig milyen frankó, izgalmas kiegészítés lehetett volna a RE2 történetéhez Kendo és a fertőzött kislány kálváriája, a Warren lány tragédiája Irons mocskosságai miatt, de Ghost és Cortini esetei is megértek volna egy jól felépített kis scenariót.
Amúgy imádom a Mercenaries/Raid módokat a Resi játékokban, de ezek a karakterek, ezek a sorsok többet érdemeltek volna pár nyúlfarknyi hosszúságú, lineáris arcade pályánál.
3.
3.
guba800
Ez a dlc semmit nem ér!
2.
2.
GAMEROD
Ebben már semmi extra nincs, ugyanaz mint a Tofu meg Hunk csak másokkal, és egykét lejárt új zombitípussal.
1.
1.
patka21991
Nekem a trailer alapján nem jön be ez a játék mód.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...