Márciusban jön Switchre a Hard West

  • Írta: zoenn
  • 2019. február 15.
  • Megjelenés
Link másolása
Az XCOM játékmenetét idéző vadnyugati stratégia a jövő hónapban Nintendo Switchre költözik. A CreativeForge Games alkotásában nemcsak rivális revolverhősöket kell elintéznünk, hanem démoni teremtményeket is.

A Hard Westben nem olyan a vadnyugat, mint amilyennek megszoktuk. Egy tragikus esemény után természetfeletti erők szabadulnak a világra, amelyek alaposan helyben hagyják hősünket, Warrent. A férfit a bosszú hajtja, brutálisan levadássza azokat, akik ártottak neki. Az emberi lélek legsötétebb bugyraiba süllyedünk, a túlélés pedig nem könnyű egy olyan helyen, amely tömve van nehéz döntésekkel és még nehezebb következményekkel.

A körökre osztott stratégia hűen építkezik az XCOM által lefektetett alapokra, a játék során 40 misszió vár rád, hogy sikeresen célba érj.

A CreativeForge Games bejelentette, hogy a 2015-ös PC-s premier után a Nintendo Switchet is beveszi a Hard West március 7-én. Ugyanezen a napon élesedik a Scars of Freedom DLC is.

2.
2.
hálál semmi köze az Xcomhoz, gyenge játék, inkább Commandos típusú.
1.
1.
Ooorky
Még megjelenéskor játszottam vele PC-n, de az teljesen tönkretette, hogy az AI overwatch-olhatot, én meg nem. Remélem azóta ezt javították.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...