Hard West PC

Vadnyugati körökre osztott felülnézetes játék.
Típus: felülnézetes, Körökre osztott RPG, vadnyugatos

Márciusban jön Switchre a Hard West

Az XCOM játékmenetét idéző vadnyugati stratégia a jövő hónapban Nintendo Switchre költözik. A CreativeForge Games alkotásában nemcsak rivális revolverhősöket kell elintéznünk, hanem démoni teremtményeket is.

Hard West teszt

Nem annyira összetett, mint az XCOM, viszont legalább annyira szórakoztató a CreativeForge Games vadnyugati körökre osztott stratégiája, a Hard West. Leteszteltük, és elégedettek voltunk vele.

Hard West - elérhető a vadnyugatos XCOM

Egy kisebb csúszás után végre megjelent a Hard West, amely leginkább az XCOM-ra emlékeztet, csak éppen a spagettiwesternes miliővel és néhány démonnal. Ha a launch trailer nem hoz hangulatba, akkor semmi.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten sem panaszkodhatunk a megjelenésekre, szinte mindegyik platformra érkezik valamilyen ígéretes anyag. A főszereplő természetesen a Star Wars: Battlefront lesz.

Hard West - az első 15 perc

A Hard Westet leginkább úgy képzelhetjük el, mint az XCOM vadnyugati változatát, olyan az egész körökre osztott cím, mintha a hatvanas évek spagettiwesternjeibe csöppentünk volna. Így kezdődik a kampány.

Kicsivel később jelenik meg a Hard West

Később érkezik a Gambitious vadnyugatos körökre osztott stratégiája, a Hard West. Szerencsére nem sok időről van szó, így még novemberben belevethetjük magunkat a játékba.

Novemberben érkezik a Hard West

Mit szólnál egy olyan felülnézetes, körökre osztott harcrendszerrel operáló vadnyugatos anyaghoz, melyben hemzsegnek a szörnyek és a démonok? A Hard West pont ilyen lesz, ráadásul már novemberben lecsaphatunk rá.