Amnesia: The Dark Descent - lovecrafti nyugalom

  • Írta: sirdani
  • 2019. február 18.
  • Letöltés
Link másolása
Mindig is odavoltál az Amnesia-játékok világáért, de nem akartad magadat kitenni a sok-sok stressznek és rémületnek? Egyszerre vártál valami hátborzongató, de mégis békés kalandra? Akkor eljött az időd!

A The Shadow of the Ramlord címen új mod érkezett, ami az Amnesia: The Dark Descent és az A Machine for Pigs assetjeit felhasználva egy teljesen új világba kalauzolja az érdeklődőket, mely során egy kellemes órát tölthetünk a lovecrafti Caeca kastélyban.

A fejlesztők szerint „az egyedi történetünk leginkább az olyan játékosokat célozza, akik a kötött felfedezés során élvezettel süllyednek el a narratíva mélységeiben, a pályák tervezése során hagyott nyomokban és képesek elmélyedni egy történetközpontú élményben”.

A The Shadow of the Ramlord modban Caeca kastély bárójának történetét ismerhetjük meg, aki magát a gonoszt akarja megidézni. A fogságban sínylődő felesége azonban megneszeli a tervet, és sikeresen ki tud csempészni egy levelet a férje tudta nélkül, melyben segítséget próbál kérni. És itt jövünk mi a képbe. Szerencsére ezúttal az életveszélyes teremtmények és szörnyek támadásai helyett a felfedezésen és az atmoszférán lesz a hangsúly.

Akinek felkeltette a mod az érdeklődését, az az alábbi oldalról töltheti le teljesen ingyen.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...