Rainbow Six: Siege - ne várjunk a battle royale-ra

  • Írta: Shifty
  • 2019. február 18.
  • Hír
Link másolása
Ha már a Tetrishez is készült battle royale-mód, akkor a DualShockers szerkesztője számára is adott volt a kérdés, vajon a Rainbow Six: Siege mikor bővül ki? A válasz egyértelmű, ne is számítsunk ilyesmire.

Manapság szinte minden a battle royale-játékok körül forog, így nem meglepő, hogy már olyan váratlan produkciók is csatlakoznak az őrülethez, mint a Tetris. Ezek után talán jogosan merült fel a kérdés a DualShockers szerkesztőjében, vajon mikor kap battle royale-módot a Rainbow Six: Siege, főleg azután, hogy a Titanfall például egyértelműen az Apex Legends mellékágának köszönheti, hogy a jövőben számol még vele az Electronic Arts.

Xavier Marquis, a Rainbow Six: Siege kreatív igazgatója azonban egyértelművé tette, hogy ők biztosan nem fognak ilyen irányba elmozdulni. Mint mondta, nagyra tartja, amit a battle royale, mint zsáner elért idáig, de a Siege-hez egyszerűen nem passzol a játékmód. A Rainbow Six: Siege ugyanis mindig a realitás talaján mozgott, valós fegyverekkel, kütyükkel és a valódi életből vett operátorokkal.

Ezt végül a játék rendezője, Leroy Athanassoff is megerősítette, aki elmondta, ők inkább a játékmenettel igyekeznek kísérletezni.

6.
6.
Ooorky
#3: Köztudott, hogy Minecraft-tal csak gyerekek és 26 éves pedofilok játszanak.
5.
5.
Raam989
Ja, az első szezon talán még a realitás talaján mozgott. Azóta már eléggé átmenet sci-fibe.
3.
3.
Huf93
#1: Mi koze a korosztálynak a battle royalhoz? Meg a minecraftnak ?:D
1.
1.
gorbesz
De most tenyleg ki var erre a legfiatalabb korosztalyon kivul. Meg az autista minecraftosokon kivul. Remelem olyan halott lesz ez a mód mint a 3d a tvn. Bar sajna eltartjak a skinvasarlo tinik ;)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...