Apex Legends - új játékmódok jönnek?

  • Írta: Shifty
  • 2019. február 19.
  • Pletyka
Link másolása
Az Apex Legends egyik rajongója, PlayApexLIntel kicsit jobban elmélyedt a játék fájljaiban és újabb érdekességekre bukkant. Lehet, hogy idő előtt lebuktak a várható hősök és a játék új játékmódjai is.

A múlt héten számoltunk be róla, hogy az adatbányászok rávetették magukat az Apex Legends fájljaira, amelyekből többek között az derült egyelőre ki, hogy szóló- és duómeccsek is várhatóak majd a későbbiekben.

Egy PlayApexLIntel nevű rajongó ennél is továbbment, nyomozása során pedig rengeteg érdekességre bukkant. Az egyik ilyen, hogy valószínűleg Survival módot is kap majd a játék, ráadásul az egész kicsit olyan lesz, mint egy sportközvetítés, ahol folyamatosan kommentálják majd a teljesítményünket, legyen szó a kommentátorokról vagy a pályán található NPC-kről.

Ennél is érdekesebben hangzik a Recruit játékmód, ahol állítólag három 20 fős csapat esik majd egymásnak, és ahol lehetőségünk lesz az általunk lelőtt ellenfelet feltámasztani, ezzel átállítani saját magunkhoz. Értelemszerűen az társaság nyeri a kört, aki utolsóként talpon marad.

Végezetül pedig úgy néz ki, hogy a játék következő játszható hősei is lebuktak. Az egyik Octane néven fut majd, speciális képessége pedig valamilyen stimuláló injekció lesz, de egyelőre rejtély, hogy ez mit takar. És ott lesz Watson is, akinek lesz valamilyen csapdája, a telepíthető Tesla Trap.

4.
4.
shatterhand
#3: Ha sima karakterek lennenek ok,de igy. Pont az a lenyege,hogy mindegyik tud vmit amivel segithet.
Solo modban nem tudom miert lenne jo.
3.
3.
Dízel
Mondjuk ez a recruit mód elég menőn hangzik. Jól felkavarta az állóvizet az Apex, mondjuk nekem ez a 3 csapattársal nyomulás nem jön be, csak haverokkal max, idegenekkel felesleges, össze vissza mászkál mindenki, elhagyják a csapattársaikat stb. Az egyszemélyes már jó móka lesz, csak rajtad múlik. Mondjuk ez a 3 személyes mód csak arra volt jó, hogy behivd a haverokat játszani, elég jó ötlet volt ez is szvsz. Igy kell nagy játékos tábort toborozni.
2.
2.
ssemtexx
#1: Még az kellene, no jármű pls.
1.
1.
shatterhand
Es egy hoverboard fele "jarmu" is felbukkant
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...