A Star Wars-karakterek is önálló sorozatot kapnak?

  • Írta: Shifty
  • 2019. február 19.
  • Cooltúra
Link másolása
A HNEntertainment értesülései szerint a Disney azt tervezi, hogy a már bejelentett két Star Wars-sorozat mellett további, karakterközpontú sorozatokat is készít majd a Disney+ streamingszolgáltatásra.

A hamarosan induló Disney+ streamingszolgáltatáson a Marvel karakterei mellett a Star Wars univerzumának szereplői is saját sorozatokat kaphatnak majd a jövőben. A HNEntertainment ugyanis arról számolt be, hogy a korábban bejelentett The Mandalorian és a Cassian Andorra koncentráló Zsivány Egyes-lőzménysorozat mellett további, szintén karakterközpontú sorozatokra is lehet számítani.

A magazin úgy tudja, hogy Phasma kapitány, a Ren-lovagok, a fiatal Leia hercegnő, Darth Bane és Rose Tico is önálló sztorikat kaphat. Ebből Rose kifejezetten érdekes húzásnak tűnik, a karaktert ugyanis nem nagyon kedvelték meg a rajongók, ellenben Darth Bane történetének megismertetése izgalmas projektnek ígérkezik, még akkor is, ha könyv formájában a rajongók már megtudhatták ki is ő. Igaz, a Disney ezt a sztorivonalat sem tartja a kánon részének, így tuti saját ötleten alapuló sorozatot kapnánk.

A The Mandalorian idén ősszel mutatkozik be.

14.
14.
delphijos
#6: Persze hogy nekünk ez nem jó. Lucas is másképp állt a dologhoz ( mégis csak az ő szerelemgyereke ) de ez a Disney vezetés nem SW fan gárda, egyszerűen pénzforásként tekintenek a dologra. És nem úgy hogy "imádjuk az SW-t, csináljunk valami fasza dolgot". A nagyobb baj, hogy tényleg gyorsan akartak nagy hasznot húzni, és az hogy "itt és most gyorsan kaszáljunk" annak a rovására ment, hogy a jövője meg erősen kérdéses. De Bob Iger is majd 70 éves, gondolom leszarja hogy mondjuk 10 év múlva már alig lesz pénz az SW-ben. ( Vagy legalábbis jócskán esik az "értéke" ) Neki most kell.
12.
12.
Marxista
Már hónapok óta nehezen alszok, mert éreztem, hogy valami nagyon hiányzik a Star Wars univerzumból. Most, hogy van esély egy jó rose tico sitcomra, máris megszűntek az alvászavaraim. Megnézném, hogy mikor lett szobatiszta, ki volt a kedvenc mesehőse, mi volt a jele az óvodában meg ilyenek. Most őszintén, kinek hiányzik a Jedi rend és a Sith több ezer éves harca, az erő rejtélyei, csillagrombolók, amikor van rosetico, ugye?
11.
11.
Ecneb
10.
10.
delphijos
#9: “Nem értem, hogy miért kell létrehozni valamit amit nem fognak kanonnak tekinteni.”

Itt valami félreértés van. Ha a Disney kitala valami sztorit, az a kánon része lesz, ami előtte volt a filmeken kívül ( így DB története sem ) nem része a kánonnak.
9.
9.
xanatos0911
#8: +1, sajnos.

Nem értem, hogy miért kell létrehozni valamit amit nem fognak kanonnak tekinteni.
Ezen kívül semmi logika nincs a rendszerben, csak csapongas ide-oda időben és térben, ráadásul teljesen elbillen a mérleg a bemutatott karakterek érdekessége és fontossága terén. Darth Bane és Rose Tico most komolyan? Bane sztorija ismert, Rose meg senkit sem érdekel. Phasma? Miért? Arra apellalnak, hogy a filmben annyira megszerették az emberek a karaktert, hogy kell neki egy sorozat? LOL.

Lista arról, ami engem érdekelne: Yoda, Mace Windu, Sheev Palpatine és Darth Plagueis. Ezekkel lehetne kezdeni, Episode 1-hez kötődnek a karakterek, lehetne kánon és nem lenne ugralas össze-vissza időben és térben a sorozatok között, letisztult és követhető lenne. Két jó karakter, két gonosz karakter, simple. Aztán haladni tovább innen.

Jó, hogy nem nyomnak le egy Wattoo és Shmi előzmény sztorit, jesusandmyfckingod.
8.
8.
mdr88
Kérlek ne! Csak Bane történetét ne kúrják el. Miért akarnak ezek mindenbe belenyúlkálni. Ebből is látszik hogy semmi fantázia, semmi saját ötlet. Kitalálták a saját streaming szolgáltatásukat csak épp nincs rá tartalom... szomorú, de ezért nem kell hígfossal elárasztani a világot ,,!,,
7.
7.
delphijos
Greedo sorozat kéne alternatív befejezéssel, hogy mégis Solo lőtt először... ;)
6.
6.
Batman
Ezek az anyjukat is meghúznák már csak legyen pénz a star wars-ból. Meg lehet nézni ezt a resistance mocskot ami gyerekeknek készült. Totális majomkodás az egész.
5.
5.
zoli12i
Túl gyors a tempó. Kinyírják a SW franchisét.
2.
2.
revdav11
Most őszintén egy Phasma kapitány vagy egy Rose Tico előzménysorozat ki a francot érdekel? A Ren lovagoknak meg semmi értelme így, hogy Rian Johnson kb. kikukázta őket.

A Sith-nagyurakból még ki is lehetne valamit hozni, pl. ha a könyv alapján rendesen (korhatárosan) megcsinálnák a Darth Plagueis-sztorit, akkor még meg is fontolnám az előfizetést.
1.
1.
Most ezt én nem is tudom, hogy szükségem van-e rá XD

Mármint egy szuper jó SW sorozat persze tuti jó lehetne. De hogyhogy nem, hát csak kételkedni is tudok abban, hogy mennyire kell nekem egy hype sorozat a fasziról, aki a Luke mellett ment el a 4-ben a Tatooine-on. Nehéz az élet, gyerekek...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...