Megvan a The Mandalorian főszereplője

  • Írta: szlav
  • 2018. november 14.
  • Cooltúra
Link másolása
Megtudtuk, hogy ki rejtőzik majd a titokzatos fegyverforgató sisakja mögött, a Peremvidéket járó mandalórit a Game of Thronesból és a Narcosból ismerős Pedro Pascal alakítja majd.

A Hollywood Reporter forrásai megerősítették a pletykát, miszerint Pedro Pascal alakíthatja majd a The Mandalorian címszerepét. A chilei színész a sorozatnézőknek ismerős lehet a Trónok harcából, ahol Oberyn Martell szerepében kapott népszerűségre, vagy a Netflix Narcos című szériájából, ahol Javier Peñát alakította.

A The Mandalorian a Disney+ videostreaming szolgáltatás egyik húzócíme lesz, csakúgy mint a szintén a Star Wars-univerzumban játszódó Cassian-sorozat, amely a Rogue One egyik főszereplőjének nyújt előzménytörténetet. A Marvel-rajongók szintén örülhetnek, hiszen ugyanitt debütál majd Loki (és a pletykák szerint Sólyom, Skarlát boszorkány és a Tél katonája) saját sorozata is. Lesz tehát mit nézni az elkövetkezendő pár évben.

15.
15.
Back2U
#14: És az oroszok, a románok, és az albánok is!
14.
14.
Ooorky
#13: Jaja ne legyetek birkák mert akkor megerőszakolnak a wales-iek.
13.
13.
Rézfánfütyülő
#11: Elhiszem, hogy van rálátásod, de azt is figyelembe kell venni, hogy akármit akar KK elérni, neki is van egy főnöke. Most meg lett hosszabbítva, de ha tovább hozza a bukásokat, akarhat ő akármilyen agendát a filmbe, ki lesz hajítva, mert a Disney túl nagy anyagi kockázatot vállat ezzel ,hogy csak úgy hagyja bukni. Már a Solo is egy irányváltás, (ha pedig a feminizmust és az SJW kultúrát hozzuk fel, ott volt a droid, aki nagyon tudatos paródiája volt mindennek). Aztán Mandalorian is klasszikusnak tűnik, Cassianról is kapunk egy sorozatot, szóval a baj inkább annak tűnik ,hogy nem akarják elengedni a régi trilógiát, pedig lenne hová menni.

Ezen túl, pár dologra azért reagálnék. A Rálátásod ellenére semmi újat nem igazán írtál, a nagyját láttam, viszont van benne ami vagy hamis, vagy semmi nem támogatja a filmek és az univerzum kontextusában. Kezdjük a való élet felől. Kennedy sose volt szélsőséges feminista. Ha ezt mondod, sose volt még dolgod igazival (ne is legyen, nem ajánlom senkinek). Az hogy "fogalmad nincs az emberről" kb úgy hangzik, mintha neked lenne. Nincs, azt látod, amit akarják hogy láss, és bár nem ismerlek, az emberek nagy részét mocskos egyszerű nagyon kis dolgokkal megvezetni.

Aztán, a túltolt "erős" női karakterek: egy van, aki belefér a kategóriába, az pedig Rey. Ott aláírom, hogy nincs mögötte semmi, ami miatt erősnek, vagy jónak kellene lennie, a karaktere papírvékony. Ez viszont egyrészt a kvóta, hogy legyen női karakter, másrészt az, hogy nem tud az író hiteles női karaktert írni ,így az egyszerű powerfantasy marad. Viszont Holdo meg volt írva, nem volt leszbikus (nem is tudom honnan szeded) lila kék zöld, stb hajak pedig mindig voltak az SWben, az EUban szerves részét képzeték sok karakter kinézetének. Úristen, beemelték, mekkora szemét tumblr hulladék lett az egész.

Holdo maga pedig nem volt tökéletes, beszűkült, ostoba karakter volt, és annak is lett írva, ezért váltotta meg végül magát az önfeláldozásával, valamint a végső felismerésével, miszerint ő is tévedett, valamint Poe is, motiválva Poe-t hogy ő majd jobb vezető legyen. Egyszerű ám leragadni a hajnál, nem kell nézni a motívumokat se.

Ezen túl van egy Rose, aki nem erős, és kb hasznavehetetlen. Micsoda feminista példakép. Vagy Vader segítője a képregényekben, aki egy rossz helyzetbe kényszerül, de képtelen kitörni, neadjisten Ahsoka, aki erős, de mentális és a büszkeségét ért sérülések miatt kimaradt minden harcból, végül pedig kb feladta az utolsó párbaját., hogy ne kelljen megküzdenie a mesterével, miközben megbénította a szomorúság és a gyász. Ismét, micsoda egydimenziós hulladék női karakter.

Az Erő annyira feminim, hogy három kompomense volt kanonikusan, az egyik nő volt, és az is meghalt. A továbbiakban pedig annyit tettek az Erővel ,hogy lehántották róla a biológiai magyarázatot, és visszaadták neki a rejtélyes, "varázslatos" mivoltát, ami az előzménytrilógia előtt volt. Szemét húzás, elismerem.

Ne legyünk birkák akik visszabégetik az internet véleményét, gondolkozzunk arról, amit beszélünk, elemezzük, lehetséges e hogy tévedünk. Ha lehetséges, fontoljuk meg, amit kiírunk magunkból. Az impulzivitás nem hasznos, vagy jó dolog sehol az életben, olyan kirohanásokhoz vezet, mint amit Kennedyék tolnak a szocmédián. Olyanok pedig ne akarjunk már lenni.
12.
12.
kiscsavo09
Ja. A Kingsman 2-ben is jól hozta a darált hús szerepét. :D
11.
11.
bitbandita
#6: "Kennedy és a többiek szocmédiás kiköpései semmit nem jelentenek a produktumok minőségében, amik nem az ő kezükből jönnek."

Na ez totál nem igaz. Szerintem nem ismered a körülményeket, ill. nem igazán tudod, hogy mennek a dolgok az ilyen cégeknél (fél életemet a szórakoztatóiparban húztam le, van rálátásom, hidd el). K.Kennedy gyakorlatilag az atyaúristenn(nő) volt a Disneynél, pontosabban a Lucasfilmnél. Az a nő az egyik legnagyobb hatalommal bíró ember volt a cégnél, iszonyatos befolyással. Ő egy szélsőséges feminista, aki a nézeteit szeretné viszontlátni az általa felügyelt produkciókon. Te azt mondod, hogy a filmek "nem az ő kezükből jönnek", és a szocmédiás kiköpéseken kívül semmi hatása nincs a SW-ra? Fogalmad sincs arról az emberről akkor. Nem azt mondom, a másik oldalon is van éppen elég sületlenség, és baromság, pl az olyanok, hogy K.Kennedy szánt szándékkal akarja tönkretenni a SW-t. Dehogy akarja, semmit sem szeretne jobban, mint hogy rekordokat döntsön a pénztáraknál. Ő az agendáját akarja a SW-ban látni, és ehhez minden hatalma megvan. Túltolt "erős" női karakterek, lila hajú leszbikus admirális asszony, stb, az ilyenek jönnek tőle, vagy az, hogy nőiesíteni akarta az erőt ("the force is she"), és hasonló baromságok. És ezek igenis megteszik a hatásukat, még akkor is, ha nem kerül bele a filmbe, mivel a SW több, mint egy film. A SW nem csak egy szórakoztatóipari termék, ez egy önálló, lélegző univerzum, aminek a filmek csak az origója, és hatással van rá az is, ha Kathleen Kennedy interjúban bizonygatja, hogy az Erő valójában feminin.
10.
10.
B-Shaggy
Bocsi, ha valakit felbosszantottam a kommenttel, nem ti voltatok a célközönség. Egyébként nekem a Narcos kimaradt, de az ember Peter Dinklage - Tyrionon kívül a legjobban adta vissza szerintem a könyvbeli karakterét a Trónok Harcában, és megmutatta, hogy tud ő játszani nyugodt számító gyilkos és szenvedélyes harcost is.
9.
9.
Back2U
#8: Valamiért lemaradt a vége.

izgalmasabb, de van benne pár logikai baki, és butaság, de teljesen jól van építve. Egy 7-8 pontos film
8.
8.
Back2U
#6: Végre valaki kimondta! Nekem is tetszettek az új filmek, rendre mindegyik, a nyolccal volt gondom, szerintem az a legrosszabb az újak közül, de messze nem olyan unalmas mint a Baljós árnyak
7.
7.
Csoola
#6: A Solo nekem tetszett, szerintem ott a gyűlölethullám és a bukás a 8. résznek köszönhető.
6.
6.
Rézfánfütyülő
#5: Azt mégis mivel? Aláírom, hogy a játékok terén borzalmas, amit csináltak, ott semmi menthető pont nincs, a battlefront 1-2 egészben akkora nulla, hogy együtt sem tudtak leverni egy 2005-ös elődöt, más meg nincs. Oké.

De filmek, sorozatok, egyéb média? Amit senki nem szeret felhozni ilyenkor, mert kényelmesebb keresztbeszarozni mindent, hogy a képregények kb kivétel nélkül jók. A könyvek között van pár bukó, de összességben kb az előző évek színvonalát hozzák.

A Resistance nem izgatott annyira hogy megnézzem, de a Rebelsnek számos olyan pontja volt, ami az egész SW nagyjaihoz képesti s megállja a helyét.

Hoztak aztán három közepestől jóig skálázható filmet is, valamint egyet, amit az internetes hangoskodástól eltekintve van aki megnézett, élvezett és szeret.

Szóval mivel szolgáltak rá? Úgy igazán? Kennedy és a többiek szocmédiás kiköpései semmit nem jelentenek a produktumok minőségében, amik nem az ő kezükből jönnek. Nem lehet hogy csak mocskos kényelmes és élvezetes azonnal szarozni valamit, amiről aztán egy képen meg egy caston kívül semmit nem tudunk?

Én SW fan vagyok, kb mióta az eszemet tudom, formálta az életem, rengeteg élményt adott, rengeteg barátot találtam a fandomban, sőt a karrieremre is emiatt találtam rá. Mégis, mióta a Disney kezén vagyunk, tűrhetetlen és mocskos idegesítő minden amit látok a régi keménymagtól, akik nem is hajlandóak esélyt adni semminek, ami új. "Biztos szar, a Disney kitett magáért". Persze, rá lehet verni
azonnal, gondolkodás nélkül, csak az a kár, hogy ezután ha valami jót kapunk az is hulladék. Ott volt a Solo. Nem a legjobb SW film, nem is a legrosszabb, de kb mindenhol azt olvastam, hogy a sátán pöcsének levét kenték a vászonra vele, aztán megnéztem... és hopp, egy jó, szórakoztató csempészes kis kalandfilm ,amit ha nem Solonak hívtak volna, és más karakterrel jön, valószínűleg sokkal többen élveztek más megnéztek volna.

Ha valóban szeretjük az SW-t, illene legalább esélyt adni, mielőtt a negativitásunkkal "megmérgezzük a kutat".
5.
5.
zoli12i
#4: Persze, csak azért a Disney rászolgált, hogy fújoljunk ha megint az SW-hoz akarnak nyúlni.
4.
4.
Rézfánfütyülő
Én sem értem, miért lenne ebből balhé a kommentek közt. Egy nagyon jó színész, aki a Narcosban rendkívülit alakított, a GoTban pedig közönség kedvenccé tett egy kissé sótlan, alulhasznált karakter a könyvből. Ha mögé tesznek egy jó sztorit, és Favreau jól rendez (ahogy szokott egyébként) ebből még lehet az egyik legjobb SW cucc ami kijött a Disney égisze alatt.

Egyébként is remélem, hogy kezd kihalni ez a nézet, hogy automatikusan fújolni kell mindenre, amiről semmit nem tudunk még.
3.
3.
zoli12i
Jó kiváló színész, jó választás. Csak már a megfelelő forgatókönyv írót és Tell rendezőt kell megtalálni és akkor még jó is ki sülhet belőle.
2.
2.
ollie92
#1: Miért ? A faszi zseniálisá alakított a Narcosban, jó választás, nem a Disneyre vall.
1.
1.
B-Shaggy
Jó korán érkeztem, még van időm egy popcornt megcsinálni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...