Jókora frissítés előtt a Red Dead Online

  • Írta: sirdani
  • 2019. február 21.
  • Letöltés
Új Free Roam Event-lehetőségekkel, több új Showdown-móddal, számos versennyel, fegyverekkel, ruhadarabokkal és még rendkívül sok újdonsággal bővül ki a jövő hét elején a Red Dead Online Beta.

Úgy tűnik, hogy a GTA Online-hoz hasonlóan a Red Dead Redemption 2 mulitplayer részlegét sem fogja egyhamar magára hagyni a Rockstar Games csapata; a jövő héten, egészen pontosan február 26-án tengernyi újítást és érdekes tartalmi kiegészítőt hoz majd a játék legújabb frissítése.

Új Free Roam Eventként érkezik a Fool’s Gold, mely során a remek védelmet nyújtó arany páncélért folyik a küzdelem, mely annak üti a markát, aki viselőjét sikeresen teszi el láb alól. Emellett jönnek a kategóriákra bontott horgászati versenyek is, melyeknél immár nem csak a felszerelést kapjuk meg automatikusan, hanem a banditáktól és a hangoskodó rosszfiúktól mentes nyugodt környezet is garantált lesz.

Három új Showdown-módra is számíthatunk Up in Smoke, Spoils of War és Plunder címmel. A versenyfutamok is fel lesznek dobva a Target Race játékmódnak köszönhetően, amiben nem csak a pálya kacskaringós vonulatai rejtenek majd kihívást, hanem a lóhátról menet közben különböző célpontokat is ki kell majd lőni a futam teljesítéséhez.

Úton van az antik stílusú Evans Repeater névre hallgató puska is, melyet majd a helyi fegyverkovácsok, Wheeler & Rawson katalógusából érhetünk el. Amennyiben pedig a fizimiskánkon szeretnénk némileg javítani, ezúttal könnyű dolgunk lesz, hiszen vadonatúj dzsekik, csizmák, kosztümök, kabátok, kalapok, mellények és kesztyűk is közelegnek, melyekhez még olyan új gesztusok is társulnak, mint a gúnyolódás.

Egyébként nem csak az újdonságok érkezése miatt lesz érdemes mostanában ellátogatni a Red Dead Online világába, hanem azért is, mert a frissítés érkezéséig, vagyis január 26-ig minden játékon belüli tevékenységért 20 százalékkal több XP üti a markunkat. A Red Dead Redemption 2 jelenleg Xbox One-on és PlayStation 4-en érhető el.

5.
HMoody
A kerdes nem az, hogy mit allitsak a TV-men, hanem hogy az ilyen onlin baromkodas helyett, miert nem a bugokkal foglalkoznak. Es homaly alatt nem a vizualis elemek homalyat ertem, hanem a csak ps4pron jelentkezo checkerboard rendering elbaszott implementaciojat, amit _megigertek_, hogy javitanak. Addig en ugyan meg nem veszem a jatekot. A HDR mar csak extra, hogy az IS el van baszva.
1.
HMoody
Tok jo. A ps4 pro-s sz*r HDR es homalyos kep a hibas checkerboard rendering miatt javitva van mar?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...