Jókora frissítés előtt a Red Dead Online

  • Írta: sirdani
  • 2019. február 21.
  • Letöltés
Új Free Roam Event-lehetőségekkel, több új Showdown-móddal, számos versennyel, fegyverekkel, ruhadarabokkal és még rendkívül sok újdonsággal bővül ki a jövő hét elején a Red Dead Online Beta.

Úgy tűnik, hogy a GTA Online-hoz hasonlóan a Red Dead Redemption 2 mulitplayer részlegét sem fogja egyhamar magára hagyni a Rockstar Games csapata; a jövő héten, egészen pontosan február 26-án tengernyi újítást és érdekes tartalmi kiegészítőt hoz majd a játék legújabb frissítése.

Új Free Roam Eventként érkezik a Fool’s Gold, mely során a remek védelmet nyújtó arany páncélért folyik a küzdelem, mely annak üti a markát, aki viselőjét sikeresen teszi el láb alól. Emellett jönnek a kategóriákra bontott horgászati versenyek is, melyeknél immár nem csak a felszerelést kapjuk meg automatikusan, hanem a banditáktól és a hangoskodó rosszfiúktól mentes nyugodt környezet is garantált lesz.

Három új Showdown-módra is számíthatunk Up in Smoke, Spoils of War és Plunder címmel. A versenyfutamok is fel lesznek dobva a Target Race játékmódnak köszönhetően, amiben nem csak a pálya kacskaringós vonulatai rejtenek majd kihívást, hanem a lóhátról menet közben különböző célpontokat is ki kell majd lőni a futam teljesítéséhez.

Úton van az antik stílusú Evans Repeater névre hallgató puska is, melyet majd a helyi fegyverkovácsok, Wheeler & Rawson katalógusából érhetünk el. Amennyiben pedig a fizimiskánkon szeretnénk némileg javítani, ezúttal könnyű dolgunk lesz, hiszen vadonatúj dzsekik, csizmák, kosztümök, kabátok, kalapok, mellények és kesztyűk is közelegnek, melyekhez még olyan új gesztusok is társulnak, mint a gúnyolódás.

Egyébként nem csak az újdonságok érkezése miatt lesz érdemes mostanában ellátogatni a Red Dead Online világába, hanem azért is, mert a frissítés érkezéséig, vagyis január 26-ig minden játékon belüli tevékenységért 20 százalékkal több XP üti a markunkat. A Red Dead Redemption 2 jelenleg Xbox One-on és PlayStation 4-en érhető el.

10.
Oldman
Hasznàltan tuti tudsz 8-10.000 ft-èrt venni, annyit simàn megèr, ez azèrt màr megfizethető àr szerintem.
9.
Oldman
8#
Nem nem akarjàk, hanem nem tudjàk a HDR hibàt megoldani.
Olvastam ròla ezzel kapcsolatban, de màr nem emlèkszem mit hoztak fel kijavìthatatlan problèmànak. Szerintem mikor elkezdtèk kèszìteni a jàtèkot, akkor azt sem tudtàk mi az a HDR. :) ( 2010 )
Nem jò ha sokàig kèszül egy jàtèk , mert elhalad mellette a technika.
8.
HMoody
#6: Egyszer meg fogom venni, csak igy nem teljes aron. Egyelore van mivel jatszanom. Csak boki a szemem, hogy egy eddig minoseginek hitt jatekkeszito ceg meg el is ismerte a hibat es igert javitast, de nem tortenik meg es kozben felesleges boviteseket adogat ki a jatekhoz. Nem szimpatikus. Ezert nem fogom teljes aron tamogatni. Nekem nem surgos.
7.
Oldman
Jav: gaz=gáz
Buhokkal=bugokkal
;)
6.
Oldman
HMoody!
Aha èrtem.. Azèrt annyira nem gaz, megveheted nyugodtan, csak az elvàràsaidat kell visszavenni kicsit a jàtèkkal kapcsolatban.
Èn kb 70-napja jàtszom vele, jò komòtosan :) de zavarò buhokkal esküszöm nem talàlkoztam, komolyan! Pàrszor lóg a levegőben egy kèt piàsüveg meg kődarab, de ezek is ritkàn figyelhetőek meg.
Ja, meg egy mellèkküldetèssel volt gond, az mindig lefagy. Kihagytam, ennyi...
5.
HMoody
A kerdes nem az, hogy mit allitsak a TV-men, hanem hogy az ilyen onlin baromkodas helyett, miert nem a bugokkal foglalkoznak. Es homaly alatt nem a vizualis elemek homalyat ertem, hanem a csak ps4pron jelentkezo checkerboard rendering elbaszott implementaciojat, amit _megigertek_, hogy javitanak. Addig en ugyan meg nem veszem a jatekot. A HDR mar csak extra, hogy az IS el van baszva.
4.
gorbesz
#3: hja, jobb is a kep HDR nelkul. ebben a gameben nem sikerult tokeletesen :)
csesszek meg az rdr onlinet, launchkor kellett volna minden olyan modot belerakni mint ami rdr1onlineban-ban volt.
3.
Oldman
A szìnbeàllìtàst àllìtsd ne a HIDEG, hanem a Normal, vagy MOZI verziòra, a kèkes homàly csökkenni fog valamelyest, igaz eltűnni nem fog. Kissè nagyobb lesz a latòtàvolsàg. Hihetetlen szèp jàtèk volna, megkockàztatom ez eddigi legszebb game, ha a kèszìtők nem alkalmaztàk volna a tùlzàsba vitt homàlyt, ködöt, port, pàràssàgot. A naplementès rèszek pàr perc erejèig rendben vannak kèpileg, olyankor kristàlytiszta minden, aztàn ùjra jön a homàly. Èrdekes, hogy a jàtèkban a fekete szìn kimaradt, helyette kèkesszûrkès àrnyalatot kapott minden sötétebb tàrgy, emiatt lett kontraszttalan minden sajnos.
2.
Oldman
Mèg nem, ès szerintem nem is lesz. A kisebb homàly alapból mindig jelen van a jàtèkban, a HDR csupàn ezt felerősítette. Nem kell ide amùgy HDR, variàld a color beàllìtàst a tèvèden, illetve hozd szinkronba az egyèb kèpi beàllìtàsokat, sokat lehet javìtani a làttatàson. ( kontraszt, hàttèrfèny, hagyomànyos fènyerő, kèpèlessèg, illetve ha van az ùgynevezett P-NR funkciò àtàllìtàsa )
Az utóbbival a kèpi èlethűsèget, a tàrgyak szèleinek tompìtàsàt/èlesìtèsèt lehet variàlni. Nekem a közèp beàllìtàsra van àllìtva, csodàt tett a kèpi vilàggal.
1.
HMoody
Tok jo. A ps4 pro-s sz*r HDR es homalyos kep a hibas checkerboard rendering miatt javitva van mar?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...