Évfordulós videót kapott a The Order: 1886

  • Írta: sirdani
  • 2019. február 21.
  • Videó
Link másolása
A tegnapi napo pontosan négy éve, 2015. február 20-án jelent meg a Ready at Dawn PS4-exkluzív játéka. Az évforduló alkalmából két új videót kaptunk, melyek izgalmast betekintést nyújtanak a játék kulisszatitkaiba.

A The Order: 1886 kritikailag ugyan megosztotta a játékosokat a viszonylag rövid játékidő miatt, ám technológiai oldalról nézve egy hatalmas bravúrnak számított az alkotás. Ennek megfelelően a két videóban is elsősorban a vizuális effektek készítése játssza a főszerepet.

Az első, alig kétperces videóban a játék karaktereinek previzualizációs működését kísérhetjük figyelemmel, illetve az átvezetőkben alkalmazott kameraszögek kiválasztásának metódusát.

A második videóban a környezeten van a hangsúly, megcsodálhatjuk ahogyan egy-egy előzetes concept art alkotásba életet lehelnek, és a kezdetben csak a fejlesztők fejében elképzelt részletek virtuális valósággá fejlődnek.

A 2015-ben megjelent The Order: 1886 kizárólag PlayStation 4-en érhető el, a róla készült tesztünket pedig az alábbi linken találjátok.

39.
39.
kamgecam
#38: Hegesztettek mellèkesbe! Rohadt mobilom kijavítja amit írok!
38.
38.
kamgecam
#36: Egy két kisebb címet hegedű tettek mellékesbe. Indie és vr címeket. Biztos valami nagyobb cuccon is dolgoznak. Azt nem tudom hogy min de gyanús hogy most jönnek az order videókkal.
37.
37.
kamgecam
#35: 4000-6000 simán megéri!
36.
36.
xSHx
#34: Lehet amúgy a csapatról hallani valamit? Ha jól tudom eléggé csendben vannak. Bízom benne, h azért mert a folytatást kalapálják.

És igen, ha nem csak átvezetők és lövöldözések váltják egymást hanem pl lenne benne logikai feladatok is már színesebb lenne.
35.
35.
zozo76hun
#34: Lehet megveszem, meg akkor is ha a pokolra jutok miatta. Anno emlekszem, tenyleg nagyon szepen nezett ki, csak akkor meg nem volt PS-em.
34.
34.
kamgecam
Kedvet kaptam hozzá ezért újból elővettem. Még mindig az egyik legszebb játék, csomószor libabőrös lettem a látványtól. Ennél realisztikusabban egy játék sem adja vissza úgy a tárgyak felületét mint az order. A fa, a bőr, üveg, kerámia, textil stb. felületét szinte tapintani lehet. A hangog top notch, meg fagyverek amik közül egy kettővel olyan csonkításokat lehet művelni amilyet még nem láttam. Összeégett, csonkolt hullák még nem tüntek ilyen igazinak. A sztori türhető a világ és karakterek visszont jó. A játék ritmusa visszont katasztrófa, mintha direkt akarnának egy alapjaiban jó gamet tönkrecseszni. A tartalom is nagyon sovány. Ha még 2 évig fejlesztik egy kiemelkedő alkotás lehetett volna. Így csak egy nagyon jó techdemo. Viszont ha a fejlesztők tanultak a hibáikból a második résznek, ha lesz, minden esélye megvan arra hogy jó legyen. A tech már adott, a világ, karakterek is, most már tudnak fókuszálni és több időt szánni a játékmenetre és a tartalomra.
32.
32.
xSHx
#31: Én is így vagyok vele. Maga az egész nagyon stimmelt, mint első rész nálam a hibái ellenére is. Bízom benne, hogy folytatják és a negatív kritikák miatt annyira teletűzdelik kontentel, h betud állni a többi legendás PSex cím mellé.
31.
31.
godach
Én nagyon sajnálom ezt a gamet. Bár megjelenés után, jó két évvel került hozzám, szerintem mai napig az egyik legjobb lövölde.
28.
28.
Blazkowicz
Megjelenés után 2 évvel 10 euróért nekem tetszett nagyon. Megértem aki megjelenéskor csalódott benne, de előrendelni sosem szabad semmit, tanuljátok meg ;)
17.
17.
DarkLord
Szerintem meg igazán jöhet, akkor ps plus-ba márciusra :D
14.
14.
Neo1989
Igazán kár hogy megbukott. Még ennél is nagyobb hogy Gameplay-t csak elvétve tartalmaz, ez inkább 1 film.
7.
7.
Darksiders84
Szerintem is jöhetne folytatás jobban átgondolva. Vajon mennyit adtak el belőle? Végülis mindegy mert mindenki tudja még aki kihagyta az is hogy mi ez a cím és milyen volt róla bőven szó sajnos inkább negatív. Dantes Inferno 2 is lehetne akár.
5.
5.
KRAT0S
#1: kimoderált üzenet
4.
4.
Aanash
Több részt terveztek és a fejlesztők jelezték is hogy csinálnák szivesen, de jobban odafigyelve a játékmenetre.
Csak a sony-n múlik elvileg hogy lesz-e folytatása.
De bukta lett, így nem valószinű.
Max nem exkluzívként talán egyszer.
1.
1.
HMoody
Igazan csinalhatnanak egy folytatast. A tortenet nem lett lezarva. Az egesz hangulat es vilag remek lehetosegeket rejtene magaban.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...