Otto Bathurst a Halo-tévésorozat új rendezője

  • Írta: szlav
  • 2019. február 22.
  • Cooltúra
Link másolása
Keserű szájízzel közöltük decemberben, hogy a Showtime Halo-sorozata rendező nélkül maradt, most azonban úgy tűnik, hogy megvan, ki veszi át Ruperty Wyatt helyét abban a bizonyos székben.

Mint ahogy a legtöbb videojátékokkal kapcsolatos adaptáció, a Showtime Halo-sorozata sem büszkélkedhet zökkenőmentes előkészületekkel. Tavaly decemberben érkezett a hír, miszerint Rupert Wyatt elhagyta a rendezői széket, a maga mögött hagyott hely pedig máig betöltetlen maradt. A Deadline értesülései szerint Otto Bathurst veszi át a stafétát.

Bathurst a 2018-as Robin Hood, vagy a Black Mirror kapcsán lehet ismerős - többek közt ő rendezte a különös sorozat legelső epizódját is. A hírek szerint komoly feladat vár az úriemberre, hiszen nem csupán a rendezői, de a produceri feladatok is rá hárulnak majd. A sorozat struktúrája egyébként szintén átesett néhány változáson: a korábban tervezett 10 epizód helyett csupán 9 részt várhatunk; a jelentések szerint ez elsősorban az íróknak köszönhető, akik vélhetően jóval sallangmentesebbé tették azt.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...