Részletek a The Division 2 klánrendszeréről

  • Írta: szlav
  • 2019. február 24.
  • Hír
Link másolása
Minden tisztességes online játékban elfér egy jól kivitelezett klánrendszer, a Ubisoft pedig különös figyelmet fordított arra, hogy a The Division 2-ben remekül működjön a csapatszervezés. Lássuk tehát a klánok legfontosabb sajátosságait!

Nem rossz egyedül kolbászolni Washington megtépázott utcáin, de a móka akkor az igazi, ha pár jóbarátunk is velünk tart a kalandok során. Ez pedig hatványozottan érvényes akkor, ha egy teljes csapat áll a hátunk mögött. Mindezt persze menedzselni kell, így mint minden valamirevaló MMO-ban, a The Division 2-ben is helyet kap egy klánrendszer, ami amellett, hogy megkönnyíti a szervezést, közös célt is ad a brigádunknak.

A Ubisoft a nyakunkba borított mindent, amit tudni érdemes a klánfunkciókkal kapcsolatban. A teljes leírást itt találjátok, de azért fussunk át közösen a lényegesebb pontokon! Érdemes leszögezni például, hogy egy klán 50 főt számlál majd. Ez 50 accountot jelent, nem 50 karaktert, így aki több ügynököt is kreál majd, az többször is csatlakozhat egy csoporthoz. Ez azért is fontos, mert a csapaton belül elérhető lesz egy közös chatcsatorna, valamint klánunk rendelkezik majd saját voice-chattel is. Utóbbihoz egyébként legfeljebb 25 ember csatlakozhat majd - minden WoW-raider tanúsíthatja, hogy ennél nagyobb létszám felett már csak a baj van a dologgal.

A tagfelvételre nyitott csapatokat megtaláljuk majd egy külön erre szentelt keresőben is - itt többek közt nyelv és régió szerint is szortírozhatunk, valamint láthatjuk azt is, hogy a kiszemelt klán mivel szokott foglalatoskodni. Miután megtaláltuk a hozzánk illő csapatot, hozzáférhetünk az ezzel járó bónuszokhoz is. Maga a klán is gyűjti a tapasztalati pontokat, így egészen 30-as szintig feltornázhatjuk azt. Ezzel és a heti kihívások teljesítésével egyre több fícsör nyílik meg előttünk - például kozmetikai apróságok -, de a hetente érkező klános lootládában is jobb cuccok várnak majd ránk. Végül pedig megkapjuk saját bázisunkat is. Találunk itt néhány különleges árust is, de ez a helyszín elsősorban afféle közösségi térként szolgál majd, ahol összefuthatunk barátainkkal és megbeszélhetjük a legutóbbi bevetés kalandjait.

A Tom Clancy's The Division 2 március 15-én érkezik PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...