Új Fallout-bejelentésre készül a Bethesda?

  • Írta: szlav
  • 2019. február 24.
  • Pletyka
Az Amazon webes felületén egy új helyfoglaló tűnt fel, melyben minden jel arra utalt, hogy a Bethesda egy Fallout-témájú prémium játék bejelentésére készül - ez, valamint egy különös visszaszámlálás szivárgott ki idő előtt.

Egy szemfüles videojáték-rajongó osztotta meg Twitteren a hírt, miszerint az Amazon egy vadiúj Bethesda-játék adatlapját hozta nyilvánosságra, mégpedig valószínűleg idő előtt. Ahogy az alul található képen is láthatjátok, a véletlenül fellőtt játék nem lett még megnevezve, csupán placeholder címmel szerepelt a PC-s, Xbox One-os és PlayStation 4-es változat is, mégpedig teljes értékű játékhoz illő 60 dolláros árcímkével.

Ami érdekesebb, hogy az adatlapokat egy azóta szintén eltávolított visszaszámlálás kísérte. Ennek megjelenése eléggé Fallout-áthallásos volt - egy projektorképernyőt láthattunk, ahol 10-ről indult visszafelé a számláló. Valószínű tehát, hogy nem az idei évre tervezett Wolfenstein: Youngbloodról van szó, de ha nem arról, akkor miről? Korai lenne még egy teljes folytatáson gondolkodni, pláne a Fallout 76 tragikus karrierje után. Elképzelhető tehát, hogy egy korábbi Fallout felújított változatát takarhatja a dolog - mi például simán letennénk a pénzünket egy remasterelt Fallout 3 és New Vegas mellett.

33.
Nyarlako
#32: Miért ? Pedig olyan jo választások voltak a dialógusokban.
1. Yes
2. Yes.
3. Yes (Sarcastic)
4. No (Yes)
32.
Diabolis83
#29: Az összeset végigtoltam a negyediket kivéve. Az valahogy annyira sem fogott meg, annyira hiányzik az rpg érzés, hogy hagytam a búsba....
31.
Nyarlako
#29: Az meg mekkora volt hogy az első végén a fobosst radumalhattad öngyilkosságra is.
30.
Nyarlako
#28: De az milyen nyomorék megoldás volt hogy találkoztok és oké, menj már lőjj le nekem 20 raidert.
29.
Ooorky
#28: Probléma a körítéssel volt.

1.-ben, 2.-ben és NV-ben a kiinduló és végpont volt a sztoriküldetés, közte ezernyi kicsi szállal ahol befolyásolhattad a világot.

NV-ben pl. végül uralhatta a Mohavét egy rabszolgatartó pszichopata, egy őrült tudós, egy elszabadult MI, vagy egy ""demokrata"" állam.


3.-ban hiába volt veled a végén egy szupermutáns aki immunis a sugárzásra, választanod kellett, hogy te mész be vagy egy paladin és ettől függött, hogy hős leszel vagy túléled...
A gonosz tábornokot is lediplomáciázhattad a végén, aminek tényleg abszolút semmi értelme nem volt és szó szerint a semmiből jött...
28.
Hab
#27: Szerintem egyik Fallout-nak se volt nagy durranás a története:
1: Keresd meg a Water Chip-et
2: Keresd meg a G.E.C.K-et
3: Keresd meg a fiad
NV: Keresd meg a Platinum chip-et
4: Keresd meg a fiad.

A probléma a 4. résszel leginkább, hogy nincsenek olyan döntési lehetőségek amik feldobnák a játékot. Far Harborban ezt szerencsére sikerült megoldani, és az a DLC szerintem érdemes a Fallout címre.
16.
Heldengeist
#12: Nálam még a GTA 4 és az Assassin's Creed 1 csinálta. Annál furcsa módon úgy működött mindkettőnél, hogy minden végigjátszás során pontosan egyszer pontosan ugyanazon a ponton fagytak le, aztán újratöltve mentek gond nélkül.

#13: Nem csináltak azok semmi különlegeset. Egyszerűen értenek az RPG-khez és tiszteletben tartották a lore-t. A Bethesda RPG-i játékmechanikailag ott indultak el a lejtőn, amikor Todd Howard került a főnöki székbe. Bár gondolom a Zenimax felvásárlás sem tett jót nekik.
13.
Mr.Dead
#3: Én nem tudom mit csinált az Obsidian azzal a játékkal, de magasan a legjobb modern Fallout lett. (Nekem simán top5) Kár hogy nem ebbe az irányba mentek tovább, hanem az idióta építkezős multis dologba.
12.
Nyarlako
#11: Igen, a jó öreg bethesda minöség. Nekem az Oblivion fagyott renszeresen 360on, a kb 40 másik játékomból egy se.
11.
Heldengeist
#10: Én a NV-t Xbox 360-on játszottam, meg sem röccent. Néha fagyott, de simán futott.

#8: A Fallout 4 kb. annyira RPG, mint a S.T.A.L.K.E.R. vagy a Far Cry, csak elbaszott gunplay-jel.
10.
Nyarlako
#8: NV meg nekem nem konkrétan szaggat, hanem valahogy rángatózik, nagyon nem sima.
9.
Nyarlako
#8: Ami rpg elem volt leépítették, a sztori borzalmasan gagyi, ellenségek terén változatosság nincs, a power armor már értektelen azzal hogy azonnal megkapod.
El lehet szórakozni építkezéssel és gunplay sem annyira szar mint a 3-NVben de összességében egy nagy csalódás.
8.
Nagyerecsakide
#7: Ennyire rossz a Fallout 4 ? A korábbi 3-as a kedvencem volt, az nagyon tetszett. A New Vegas nálam sajnos pc-n is szaggatott, pedig nem kellett volna.
7.
Nyarlako
#6: Az a legkisebb baja. Kíméld meg magad egy nagy szarkupactól és kerüld el messzire.
6.
Nagyerecsakide
Kicsit off. Sokan panaszkodtak hogy a F. 4 szaggat PS4-en. Ez igaz? Ez miatt nem mertem megvenni a goty-t.
4.
Juha
#3: Mert azt az Obsidian csinálta. Meg is látszik a különbség.
3.
Heldengeist
Szerintem fölösleges hozzányúlniuk a Fallout 3-hoz és New Vegashoz. Plusz egy remaster nem ér meg 60$-t.

A New Vegas-szal viszont biztos nem fognak kezdeni semmit. Nagyon mostohán bánnak vele.
1.
crytek
Morrowind Remasteredet!!!!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...