Új Fallout-bejelentésre készül a Bethesda?

  • Írta: szlav
  • 2019. február 24.
  • Pletyka
Link másolása
Az Amazon webes felületén egy új helyfoglaló tűnt fel, melyben minden jel arra utalt, hogy a Bethesda egy Fallout-témájú prémium játék bejelentésére készül - ez, valamint egy különös visszaszámlálás szivárgott ki idő előtt.

Egy szemfüles videojáték-rajongó osztotta meg Twitteren a hírt, miszerint az Amazon egy vadiúj Bethesda-játék adatlapját hozta nyilvánosságra, mégpedig valószínűleg idő előtt. Ahogy az alul található képen is láthatjátok, a véletlenül fellőtt játék nem lett még megnevezve, csupán placeholder címmel szerepelt a PC-s, Xbox One-os és PlayStation 4-es változat is, mégpedig teljes értékű játékhoz illő 60 dolláros árcímkével.

Ami érdekesebb, hogy az adatlapokat egy azóta szintén eltávolított visszaszámlálás kísérte. Ennek megjelenése eléggé Fallout-áthallásos volt - egy projektorképernyőt láthattunk, ahol 10-ről indult visszafelé a számláló. Valószínű tehát, hogy nem az idei évre tervezett Wolfenstein: Youngbloodról van szó, de ha nem arról, akkor miről? Korai lenne még egy teljes folytatáson gondolkodni, pláne a Fallout 76 tragikus karrierje után. Elképzelhető tehát, hogy egy korábbi Fallout felújított változatát takarhatja a dolog - mi például simán letennénk a pénzünket egy remasterelt Fallout 3 és New Vegas mellett.

32.
32.
Diabolis83
#29: Az összeset végigtoltam a negyediket kivéve. Az valahogy annyira sem fogott meg, annyira hiányzik az rpg érzés, hogy hagytam a búsba....
29.
29.
Ooorky
#28: Probléma a körítéssel volt.

1.-ben, 2.-ben és NV-ben a kiinduló és végpont volt a sztoriküldetés, közte ezernyi kicsi szállal ahol befolyásolhattad a világot.

NV-ben pl. végül uralhatta a Mohavét egy rabszolgatartó pszichopata, egy őrült tudós, egy elszabadult MI, vagy egy ""demokrata"" állam.


3.-ban hiába volt veled a végén egy szupermutáns aki immunis a sugárzásra, választanod kellett, hogy te mész be vagy egy paladin és ettől függött, hogy hős leszel vagy túléled...
A gonosz tábornokot is lediplomáciázhattad a végén, aminek tényleg abszolút semmi értelme nem volt és szó szerint a semmiből jött...
13.
13.
Mr.Dead
#3: Én nem tudom mit csinált az Obsidian azzal a játékkal, de magasan a legjobb modern Fallout lett. (Nekem simán top5) Kár hogy nem ebbe az irányba mentek tovább, hanem az idióta építkezős multis dologba.
6.
6.
Nagyerecsakide
Kicsit off. Sokan panaszkodtak hogy a F. 4 szaggat PS4-en. Ez igaz? Ez miatt nem mertem megvenni a goty-t.
4.
4.
Juha
#3: Mert azt az Obsidian csinálta. Meg is látszik a különbség.
3.
3.
Heldengeist
Szerintem fölösleges hozzányúlniuk a Fallout 3-hoz és New Vegashoz. Plusz egy remaster nem ér meg 60$-t.

A New Vegas-szal viszont biztos nem fognak kezdeni semmit. Nagyon mostohán bánnak vele.
1.
1.
crytek
Morrowind Remasteredet!!!!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...