Chris Avellone is dolgozott a Jedi: Fallen Orderen

  • Írta: szlav
  • 2019. március 2.
  • Hír
Link másolása
Újabb apró hírmorzsáknak örülhetünk a Star Wars Jedi: Fallen Order kapcsán. Úgy tűnik, hogy a veterán szerepjáték-tervező, Chris Avellone is besegített a Respawn munkájába. Egyre körvonalazódik a megjelenés dátuma is.

Továbbra sem tudni túl sokat a tavaly nyáron leleplezett Star Wars Jedi: Fallen Orderről, de ez jövő hónapban szerencsére megváltozik. Most azonban egy igen érdekes részletet tudhattunk meg egy váratlan forrásból: az igen impozáns eredményekkel büszkélkedő Chris Avellone Twitter-fiókjáról. Avellone olyan nagyszerű játékokon dolgozott íróként vagy dizájnerként, mint a Planescape: Torment, a Fallout: New Vegas, a Divinity: Original Sin II, vagy éppen a Star Wars: Knights of the Old Republic II, jelenleg pedig a Dying Light 2 csapatánál munkálkodik.

Egy szokványos rajongói üzenet kapcsán érkezett a leleplezés, amikor is Avellone-t megkérdezték: mit is ügyködik mostanában? Erre érkezett a következő válasz: "Nem árulhatom el 100 százalékban, mert köt a titoktartási szerződés, de mondom azt, amiről beszélhetek: épp most fejeztem be a munkát a Jedi: Fallen Orderen, ezen kívül pedig még egy nagy bejelentés érkezik úgy egy hónapon belül... talán."

Mi rendkívül örülünk, hogy a Fallen Order csapata nem bízza a véletlenre a játékot. Chris Avellone múltját tekintve igen valószínűnek tűnik, hogy a történet biztonságban van. A sikerben egyébként bíznak a marketingesek is, a Disney már most bejelentette: csakúgy, mint a filmek esetében, ezt a videojátékot is egy szériányi akciófigura és egyéb játék kíséri majd. Ennek a sorozatnak a megjelenése októberre esik, így több-kevesebb bizonyossággal belőhetjük a Fallen Order premierjét is november környékére.

6.
6.
Ecneb
Hatalmas aranybánya ez az SW, bármilyen kategóriában lehet rá játékot csinálni és mégis milyen kevés jön :(
5.
5.
razipapi
#3: Pedig lehetne folytatni :(
4.
4.
PPtrl
hajrá-hajrá; várós részemről nagyon:)
3.
3.
Slater1992
#1: Szerintem te a Visceral játékára gondolsz. Az törölve lett, ez itt a Respawn játéka.
1.
1.
habo
Nem ugy volt hogy törölték a star wars játékot? o.O
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...