Áprilisban bemutatkozik a Jedi: Fallen Order

  • Írta: szlav
  • 2019. február 28.
  • Teaser
Link másolása
A tavalyi E3-on belengetett Star Wars Jedi: Fallen Order körül akkora a titkolózás, hogy egyelőre még csak egy képet sem láthattunk belőle. Áprilisban azonban végre többet is megtudhatunk majd a Respawn játékáról.

2016-ban hallottunk először arról, hogy a Titanfall-szériáért, újabban pedig az Apex Legendsért felelős Respawn Entertainment egy Star Wars-játékon dolgozik. Tavaly végül befutott a cím is: Star Wars Jedi: Fallen Order néven érkezik majd a fejlesztés, a történet pedig egy fiatal padawant követ majd a 66-os parancsot követő jedi-hajtóvadászat idején. Ennél több információt azóta sem kaptunk, de ez hamarosan megváltozik! A Lucasfilm ugyanis bejelentette: az idei Star Wars Celebration alkalmával (április 11-15.) hivatalosan is bejelentik a játékot, így egy előzetes mellett valószínűleg több érdekes infómorzsára is számíthatunk. 

Más hírek is érkeztek a Star Wars világából, egész konkrétan a Disney+ zászlóshajójaként érkező The Mandalorian-sorozattal kapcsolatban. A Star Wars hivatalos Twitter-fiókja szerint befejeződött a széria forgatása, így már csak a posztprodukció van hátra - ami kétségtelenül nem kis feladat egy ilyesféle sci-finél, még akkor is, ha Jon Favreau története rengeteg kelléket, bábot és egyéb gyakorlati filmtrükköt használ majd.

10.
10.
godach
#7: A Titanfall 2 sztorija tényleg olyan volt, amilyet sok fps megirigyelhetne. Plusz pont hogy az első rész multija után, nem csak úgy volt benne single, hanem a történet, kqrakterfejlődés és maga a pályatervezés is zseniális volt.
9.
9.
Ooorky
8.
8.
Zozzancs
#7: A Respawn csinálja te nyomorult. A Titanfall 2 kampánya zseniális volt...
Próbálj már meg nem mindent zsigerből fikázni
7.
7.
Ooorky
#3: Remek sztorija lesz, igazi bioware szint (elhagytam a gyűrűmet gombagyűjtés közben lécci keresd meg; háromszög elvisz egy 800 méter mély dungeon-be; meg kell ölni 600 goblint, 3 balrogot és végül a démonkirálynál lesz a gyűrű; köszönöm a nagylelkűségedet hatalmas lovag, itt van 3 zsemle a fáradozásaidért).
6.
6.
Dízel
#5: Miattam lehet benne multi, mint a jedi academyben, de a fő project a single legyen. Ebben az univerzumban végtelen lehetőségek vannak. Csak ki kéne aknázni őket. Siman lehetne egy nyitott világú story orientált game, mint a cyberpunk 2077. De lehet jobb lenne egy sima "cső" tps. Csak akkor annak brutálisnak kell lennie.
5.
5.
revdav11
#4: Én úgy tudom, hogy csak Single Player játék lesz, nem lesz benne multi
4.
4.
Back2U
#3: Egy Star Wars Titanfall várható szerintem, hasonlóan quick combattel, rövid singleplayerrel, és annál izgibb multival.
3.
3.
crytek
Remélem nyomokban single player is tartalmaz majd
2.
2.
pkflavio
Legyen már végre valami értelmes SW játék!! :(
1.
1.
Mondi21
Végre van valami jó hír is. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...