Itt a Shenmue III első gameplay trailere

  • Írta: zoenn
  • 2019. március 10.
  • Videó
Link másolása
Ha minden jól megy, hónapokon belül lecsaphatunk a Shenmue-sorozat harmadik felvonására. Tegnap tartották Monacóban a Magic 2019 nevű rendezvényt, ahol levetítették a Shenmue III várva-várt első kedvcsinálóját is.

A Shenmue III-ra 2018 novemberéig több mint 7,2 millió dollár gyűlt össze, Yu Suzuki csapata lázas munkával töltötte az eddigi éveket. A projekt már előrehaladott állapotban van, így a hétvégi monacói rendezvényre már egy gameplay trailert is elvittek. Oké, a grafika nem egy nagy szám, az arcok sem a legkidolgozottabbak, ám a hangulata erős, és ez a legfontosabb.

A játékmenetről nincsenek friss infók, csak azokat a részleteket mondták el most is, amit januárban: egy kidolgozott harcrendszer dübörög a játék alatt, fontos szerep jut a minijátékoknak és az eszköztárunk menedzselésének is.

A Shenmue III augusztus 27-én landol PS4-en és PC-n.

3.
3.
FlexSteel
Nagyon szeretném nem fikázni, mert nagy kedvencem volt a Shenmue sorozat, de az arcmozgás, a mimika, a mozgások.... elég gyengének tűnnek. Az 1-2 remastered nézhetett volna így ki, a harmadik rész pedig jóval kidolgozottabb is lehetne.
2.
2.
kamgecam
#1: Oh barátom, meg fogsz lepődni! ;) Bár az igaz hogy Mo-n nem fognak kapkodni azutána ilyen rétegcuccok után. Nekem bejön ez a nyitott világú Tekken rpgés irányvonal.
1.
1.
crytek
Attól nem félek hogy kasszasiker lesz... Lehetne árucsatolásképpen az 1-2-t mellé adni aki megveszi
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...