Aranylemezen a Days Gone

  • Írta: sirdani
  • 2019. március 11.
  • Bejelentés
Link másolása
Többévnyi fejlesztés és rengeteg várakozás után végre hivatalosan is aranylemezre került, vagyis elkészült a PlayStation 4-exkluzív posztapokaliptikus zombihentelős játék, a Days Gone.

A mai napon a Sony Bend stúdió egy tweetben jelentette be, hogy a játék „gold” státuszba került, vagyis végérvényesen is elkészültek a Days Gone fejlesztésével. Az alkalomhoz illően még egy csoportképet is kaptunk, melyen a fejlesztők mellett a szóban forgó lemez is némi szerephez jutott.

A Days Gone-ban Deacon St. John bakancsába bújhatunk, akivel fejvadászként nem csak a zombik hordáival kell megküzdenünk, hanem bizony különféle bűnbandák és egyéb rosszfiúk is megzavarhatják majd békés motorozgatásaink önfeledt nyugalmát. A játékról egyébként mi is sokszor írtunk már, a legfrissebb látnivalókat például ezen a linken találhatjátok, a történet romantikus száláról pedig itt olvashattok.

A Days Gone április 26-tól lesz elérhető PlayStation 4-en.

109.
109.
Marcus88
Ne foglalkozzatok vele,játszon amivel akar!
Nekünk jók ezek a közepes exek,csak minél több érkezzen belőlük.
90.
90.
DeKor
#88: Ne etessétek atrollt. Épeszű ember ilyeneket önszántából nem mond, tehát trollkodik a srác.
80.
80.
Macifasz
#79: -4 a Spider-Man mögül...khm...fránya szerkesztés gomb...khm...
76.
76.
Macifasz
#68: +1. És ahhoz is, hogy nálam is bejátszott előrendelésbe egy fémdobozos, speciális kiadás. :-)
74.
74.
Fata Morgana
Olvasva az infókat a játékról, várok vele egy kicsit a 30 óra játékidő megspékelve 6órányi videóval egy OW játéknál csekélynek tűnik arra enged következtetni hogy NG+ a kanyarba sem lesz.
Pedig vártam a játékot nagyon de ezek miatt majd valami akcióban lesz beszerezve.
Addig a Sekiro-val és a Nioh-val el leszek szerintem egy darabig.
71.
71.
delphijos
#68: Ha nem hent lesz, hanem a zombi "vonal" csak körítés akkor nekem is tetszeni fog. Ja és ha a világ is próbál elszakadni az unalmas ilyen tipusú dogoktól. Legalább egy kicsit.
69.
69.
Duken
#68: Remélem igazad lesz kb én is így gondolom. Gunplaytől félek picit!
68.
68.
DeKor
#67: Én reménykedem benne, hogy jó lesz. Az már teljesen biztos, hogy nem egy God of War, vagy egy Spider-Man szintű grafikával lesz megáldva, viszont állítólag történet terén erős lesz, ami nálam nagy piros pont.
Érdemes figyelembe venni, hogy a Bend ilyen volumenű játékot még nem készített, a gameplayeken néha látszik is a kvázi rutintalanság, de ezeket én simán el tudom nézni, ha ÉLMÉNYT ad a játék. Egyébként nagyon jó jel, hogy a Bend vezetőjét alig lehet úgy elkapni, hogy ne gyermeki lelkesedéssel, csillogó szemekkel beszéljen a játékról. Ez a stúdió most akar bekerülni a Sony elit csapatába, és mindent meg is tesz érte, hogy ez sikerüljön. Hogy elég lesz-e, azt meglátjuk, de én drukkolok.
Egyébként Magyarországon már február közepére elfogyott az összes Special Edition ebből a játékból, amihez egy darabbal én is hozzájárultam. Nem akarok csalódni. Szerintem nem is fogok.
67.
67.
Duken
Jól lenhe ha már tényleg befejeznétek az offolást. A trollok meg a mimózák is és a cikkhez szólnátok hozzá! Mit gondoltok a Days Gone-ról? Szar lesz, jó vagy szuper? Vagy közepes?
64.
64.
Juha
Múlt héten valami bolygóegyüttállás lehetett, mert bármelyik engem is érdeklő cikkre rákattintottam, normális vitát láttam a kommentek között, még a másikat is megdícsértétek sokan.

Ez engem gyíkká változtatott, de már elmúlt.
61.
61.
kamgecam
#60: Nem tudom. Lehet sok volt tegnap a pálinka! :D Bocsi!
60.
60.
frankdelgado
#41: Ezt most nem értem gecc...mi van?
59.
59.
frankdelgado
#55: Én nagyjábol ilyen játékban reménykedtem a SOT2 esetében. Legyen sztoriszál, meg legyen kicsit nyitott, meg ember embernek farkasa, szóval Daryl szimulátor. sajnos a SOT2 végülis xar lett, mert hiányzott belőle az, ami a játéknál tartja az embert huzamosabb ideig. Ha ez megjelenik, lehet tényleg elcsábulok és bevállalok egy hét kanapén alvást, mert ha hazaviszek még egy játékgépet....
58.
58.
Back2U
#20: Végülis egy csomó dolog szebb rajta, ott a gamepass, ha akarsz szebben játszhatsz a régi játékokkal, nem kell megvenni a lehuzas remastereket, náluk van a világ legjobb kontrollere, kényelmesebb, profibb mint a DS, bármelyik DS, az Xbox live gyorsabb, rengeteg játékot játszhatsz egyszerre xboxon, és PC-n is, halkabb mint a Sony gépe, szebb mint a Sony gépe. Tulajdonképpen tényleg nincs semmi értelme Xboxon játszani.
57.
57.
Mondi21
#42: Igazad van minden tekintetben.
56.
56.
DeKor
#54: Jaja, Sherlock Ultimate lebuktatott. És tudjuk, hogy ha ő mondja, akkor úgy van. :D
55.
55.
kamgecam
Nekem bejön a játék, a motor dédelgetése, kifinomultabb irányítása külön tetszik. Nem várok egy gow szintű játékot de szerintem rossz se lesz. A gunplay lehetne jobb de a brutalitás, csonkolás adja! A sztorin sok múlik, ha csak ából bébe kergetőzés lesz az uncsi lenne.
54.
54.
kamgecam
#48: Te kis huncut már megint füllentettél. :)
51.
51.
delphijos
#47: "Más lesz a megközelítés tekintve, hogy rengeteg olyan rész lesz, ahol egy kisebb seregnyi zombit tudunk lazán kikerülni anélkül, hogy akár csak egyet is kinyírnánk."

Legyen így. Mondjuk nekem így sem lesz korai vétel.


Mellesleg tényleg baromi unalmas hogy 2-3 hozzászólás témája a játék, a többi megint agyatlan konzolvita.
49.
49.
Ooorky
#48: 4chan is milliókat termel (dollárban) a tulajoknak, pedig az az egész internet pöcegödre :-)
Ez a lényeg.
48.
48.
DeKor
#42: Az igyekezeted dicséretre méltó, de sajnos itt felesleges. Én is végigjártam már ezt az utat, de be kellett látnom, hogy teljesen értelmetlen próbálkozás.
Amíg a moderátorok nagy vígan elnézik, hogy itt folyamatosan a személyeskedés megy (legjobb esetben), addig egyre csak zülleni fog az oldal. Jóérzésű ember már így is csak nagyritkán jár erre, de hamarosan tényleg a magyar gamersajtó pöcegödre lesz ez az oldal. Egyébként ezt is elmondtam már itt néhányszor, de a moderátorok akkor velem kezdtek el személyeskedni, szóval ez egy olyan helyzet, ami a fejétől bűzlik, és mi ugyan megtehetjük a kísérleteinket arra, hogy értelmes diskurzusra bátorítsuk az embereket, moderátori segítség nélkül ez olyan, mint halottnak a csók.
47.
47.
Macifasz
#46: Más lesz a megközelítés tekintve, hogy rengeteg olyan rész lesz, ahol egy kisebb seregnyi zombit tudunk lazán kikerülni anélkül, hogy akár csak egyet is kinyírnánk. Nálam ez legalább is más megközelítése a sima, zombis receptnek. Amikor bejelentették az E3-on, akkor nem keltette fel az érdeklődésem, mert az alapján tényleg egy agyatlan, tucat zombi hentnek tűnt, de azóta elég sokat fejlődött a játék és a jelenlegi formájában, ez nekem igen is KELL! :-)
46.
46.
delphijos
Nekem kicsit csömöröm van a zombi / posztapokaliptikus világvége témákból, szóval annyira nem vagyok erre ráízgulva. Ha jó lesz és esetleg a megközelítés is más lesz akkor szerintem kap majd esélyt.
45.
45.
#38: Már rég rájöhettél volna, évek óta szajkózom: a Gamekapocsnak van a legsuttyóbb olvasótábora az összes online magazin közül a témában.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...