Aranylemezen a Days Gone

  • Írta: sirdani
  • 2019. március 11.
  • Bejelentés
Többévnyi fejlesztés és rengeteg várakozás után végre hivatalosan is aranylemezre került, vagyis elkészült a PlayStation 4-exkluzív posztapokaliptikus zombihentelős játék, a Days Gone.

A mai napon a Sony Bend stúdió egy tweetben jelentette be, hogy a játék „gold” státuszba került, vagyis végérvényesen is elkészültek a Days Gone fejlesztésével. Az alkalomhoz illően még egy csoportképet is kaptunk, melyen a fejlesztők mellett a szóban forgó lemez is némi szerephez jutott.

A Days Gone-ban Deacon St. John bakancsába bújhatunk, akivel fejvadászként nem csak a zombik hordáival kell megküzdenünk, hanem bizony különféle bűnbandák és egyéb rosszfiúk is megzavarhatják majd békés motorozgatásaink önfeledt nyugalmát. A játékról egyébként mi is sokszor írtunk már, a legfrissebb látnivalókat például ezen a linken találhatjátok, a történet romantikus száláról pedig itt olvashattok.

A Days Gone április 26-tól lesz elérhető PlayStation 4-en.

109.
Marcus88
Ne foglalkozzatok vele,játszon amivel akar!
Nekünk jók ezek a közepes exek,csak minél több érkezzen belőlük.
108.
Antitroll
#104: Gyerek nagyon gyengén tolod, gyakorlatilag tátott szájjal sétáltál be a pöcserdőbe a kommentjeiddel. A vége a legjobb, a Detroitban nehogy már JÁTÉKelem legyen ami megvolt egy kaland JÁTÉK kockázat könyvben? :-D
Nagyon gyenge troll vagy kérj leckét Kunhalmitól.
107.
godach
#104: 25+ éve játszom, de a Detroit nekem is hatalmas élmény volt, pedig volt már jó sok féle kontroller a kezembe.
Mondjuk, ha neked megdugni Angelina Joliet egyet jelent azzal, hogy láttál egy videót róla, akkor megértem azokat is, akik azt mondják, hogy youtuben megnézni, ugyan az :D
106.
Ultimate
#105: Köze nem volt a játékokhoz vagy csak trollkodik hagyni kell. Egyre jobban húzódott vissza a kis véleménye ahogy egyre jobban belesült akárcsak a bossokba,az eején még az volt hogy semmi köze a GoW trilógiához most meg már ott tartunk hogy mennyi minden ott is megvolt nem újdonság... Jókora pofáraesés..:D
De legalább hű a nevéhez.
105.
DeKor
#104: Annyiszor elsütötted ma ezt a gagyi "most fogsz a kezedbe először joyt" dumát, hogy most már teljesen biztos vagyok benne, hogy a legtöbb hozzászóló jóval régebb óta játékos, mint te.
104.
atroll1
#103: A Magni párost írtam én is, csak a másik nem ugrott be, ennyire volt fontos karakter. Matturg harcot pl. bírtam, de Svartalj bossnak számít? Max miniboss, annak is gyenge. Azért rakd már a GoW3 mellé és mond azt, hogy nem visszalépés (a graft leszámítva) De már a kettőben is mennyi-mennyi újszerű mozdulatot és képességet lehetett összeszedni?
A Detroitban az, hogy a döntéseinknek súlya van nehogy már gameplay elem legyen, ezt egy kaland-játék-kockázat könyv is tudta. Az ügyességi részeket meg hagy ne minősítsem, mert megint stroke-ot kapsz. Mondjuk ez is olyan, hogy ha valaki most fog a kezébe joyt, akkor biztos újszerű meg érdekes.
103.
Ultimate
#98: Baldurt pipáltad mellette ott voltak az óriások pl Matturg, egyéb ganajok Svartalj, Magni, Modi. A valkűrökről nemis beszélve.. A kolosszushoz és monumentalitásnak megfelelően a sárkány vagy 10 perces bossfightban... Dehát ezekef tudnod kéne hiszen játszottad.. Oh wait.. De nyilván jön valami félremagyarázás erre.
Detroit? Tán attól hogya döntéseink éstetteink végig kihatássalvannak a történetre. Tán attól ha hibázunk és nem vagyunk ügyesek egyesrészeken szintén. De ezt is tudnod kéne.
Nem bántasz és nem én kapok agyvérzést hanem temert kvázi mindenki hülyének néz akicsak játszott ezekkelés látjaabullshit cunamid. Detényleg ezvolt feléd az utolsó kommentem, anevedhez hű csökevény vagy. :)
102.
Back2U
#87: Gratulálok. Tényleg tiéd a napi bullshit.
101.
Ps fanboy
#99: Azért te csak ne mosolyogj a laposföld hívőkön, mert elnézve a kommentjeidet te ugyanúgy teveszmében szenvedsz mint ők. :~)
100.
atroll1
#94: Horizon zsibbasztóan unalmas volt, azt végig se vittem. Bloodborn kimaradt, bocs, nem a stílusom. TLoU király, de megint csak last gen cím, annak jó, aki ebben a genben látott először kontrollert. UC is fasza, de a második részt azóta sem sikerült megugorni a sorozatnak, igazából a látványon kívül nem tett le semmit az asztalra, azért meg hagy ne tapsoljak, mert egy új generációs konzolon szebb.
99.
atroll1
#96: Hát csak azért, mert egy laposföld hívőnek sem akarom megmagyarázni, hogy a Föld márpedig kerek, inkább jókat mosolygok a vicces világnézetén . Veled is így vagyok :)
98.
atroll1
#97: Na, akkor sorold azokat a rengeteg és változatos bossfightokat? Mert Baldurt az unalomig kellett püfölni, de rajta kívül mi volt? Volt egy Magni/kitudjaki páros, akiket fel sem vezettek rendesen és kifújt. Hol van ez a 3 felhozatalához? Vagy hol van a második rész Kolosszusához?
Detroit meg játéknak gyenge, filmnek okés. Milyen gameplay elemek vannak benne, amiktől jó JÁTÉK lesz?
Na mind1, nem bántalak, mert a végén agyvérzést kapsz
97.
Ultimate
#93: Nem, nem volt csak f*szság ami arra enged következtetni hogy még csak játszani sem játszottad...
A GoW a perspektíva váltást leszámítva totálisan megegyezik az eredeti részekkel minimális változtatások mellett. Ugyan úgy jelen vana kombós harc, a trükkökkel verhető keményebb ellenfelek, a QTE elemekkel tarkított bossfightok (látszik még azokkalsem vagytisztában hány és milyen bossok voltak). A detroit sem egy egyszerű film volt de hisz tudnád ha játszottál volnavele vagy csak szimplán nem trollba nyomnád anevedhez hűen. Nem nem volt egyetlen valid érved sem a netes trolloktól összekapart f*szságokon túl és nem is lesz mertazvagyamianeved ígykárisfelédtöbbet írnom.
A pc dolog kifejezetten vicces, tehát az az igényesaki onex-en 4k-ban (rendszerint skálázva) grafikabutítások mellett tolja a játékokat jóesetben nem szaggatva ugráló framerate-el, akimeg pc-t összerak hogyfullba toljafix 60-al mondjuk az nem igényes.
Önmagad paródiája vagy.
96.
Ps fanboy
#89: Aki a külső alapján ítél, ez esetben egy nicknév alapján, azt mennyire lehet komolyan venni? De ha már mindenáron nevekből indulunk ki, akkor a te neved alapján a véleményed, még annyira sem releváns mint az enyém.
95.
DeKor
#91: Ha az érveim kellenek, abból van elég. A God of War, a Horizon Zero Dawn, a The Last of Us, az Uncharted, a Spider-Man (és még lehetne sorolni) nem véletlenül lettek közönségkedvencek, és a szakma is által is nagyra tartott, tiszteletet érdemlő alkotások. Van bennük egy közös dolog, ami a nagybetűs ÉLMÉNY. Voltaképpen az élmény miatt lettünk annak idején játékosok, ez vonz be minket újra és újra a játékok világába. Természetesen van, akinek az az élmény, ha multis meccseket játszik egymás után, és szétdurranthatja az ellenfelei - vagy épp az ismerősei - fejét, és közben nem lesz gazdagabb mondanivalóval, nem érinti meg a játék, nem lesz tőle több ember. De kétségtelenül az is egy élmény, és van, akinek arra van igénye. Nem is keveseknek!
De mivel a fent említett játékok - ahogyan korábban már írtam - a közönség és a szakma szeretetét és tiszteletét is elnyerték, ezért bár a saját véleményed meglehet róluk, de közben jó, ha tudod, hogy ezzel a véleménnyel az elenyésző kisebbségbe tartozol. Hogy ezek jó játékok, az egy elvitathatatlan tény, és ezen semmit nem változtat az, hogy neked más a véleményed.
Az Xbox valóban erősebb gép, mint a PlayStation - bár azt nem tudom, hogy miért kell folyton az Xboxró és a PlayStation közötti különbségekről beszélni minden PlayStation játékról szóló cikk alatt. A tippem az, hogy ez valami kisebbségi komplexusból ered, amit bár meg tudok érteni, de ettől függetlenül csak egy tipp, nem releváns. Tehát az Xbox erősebb, ez tény. Csakhogy az van, hogy az Xbox nem más, mint egy halom műanyag és fém. És tudod, hogy a PlayStation micsoda? Nos, az is egy halom műanyag és fém. Az egyetlen, ami megkülönbözteti őket, azok a játékok. Azt hiszed, hogy itt a sok PS fanboynak szüksége lenne PlayStationre, ha ezek a remek játékok megjelennének PC-re is? Néhánynak biztosan, de a többségnek nem. Szóval lehet azon vitatkozni, hogy melyik konzol miben jobb, de attól a tény tény marad: Aki nem ellensége önmagának, és nem akar lemaradni az elmúlt évek legjobb - az ipart alapjaiban felrázó és meghatározó - játékokról (ha úgy tetszik élményekről), az vesz magának egy PlayStationt. És nem egy Xboxot, mert akinek van PC-je, annak semmi szüksége Xboxra.
Nekem a munkám miatt egyébként olyan erős számítógépre van szükségem, ami reggelire Xboxokat eszik, de mégse nagyon láttam olyan gyönyörű játékokat eddig rajta, mint például a God of War. Ez van, ezek tények. Ezekkel lehet vitatkozni, de csak hormonpocsékolás.
94.
Marcus88
#81: Akkor gondolom a Horizon,Uncharted,Bloodborne,TheLastOfUs-ról sem vagy jobb véleménnyel.
93.
atroll1
#92: De valid érveim voltak, meg tudod cáfolni őket? Elhiszem, hogy fáj ha bántják a kiskedvenceidet, de felülemelkedhetnél ezen.
92.
Ultimate
#91: Egyetlen valid érv sem hangzott el tőled csak a nettó f*szság amit még meg is fejeltél egy olyan mondattal amin felröhög bárki aki olvassa: "annál igényesebb vagyok, mint hogy pc-n játsszak"
Látom bullshitcunami nagydíjra pályázol. :)
91.
atroll1
#90: Szerintem tök valid érveim vannak, hogy miért nem tartom sokra az emlegetett játékokat. Neked mik az érveid? Azon kívül, hogy nincs X-re? Sok minden nem hangzott el a részedről...
90.
DeKor
#88: Ne etessétek atrollt. Épeszű ember ilyeneket önszántából nem mond, tehát trollkodik a srác.
89.
atroll1
#88: Hát mondjuk ilyen névvel nem hiszem, hogy téged komolyan lehet venni vagy releváns lehet a véleményed. PS4 első konzolod?
88.
Ps fanboy
#81: Biztos nagyon szépen mutat a State of Decay 2, a We happy Few, a Crackdown 3, a Sea of Thieves, meg ezek a szörnyen színvonalas játékok OneX-en. De azért az emberek többsége jobban jár, ha marad a Ps címeknél én úgy gondolom. Egyébként ha már említetted a Bend Studiot a Days Gone kapcsán, hát azt hiszem, hogy az eddig látottak alapján, többet lehet várni egy Bend Studio-tól, mint a Micro új üdvöskéitől, a Complusion Games-től, meg az Undead Labs-tól együttvéve. De mondhatnék pár régebbi csapatot is, olyanokat akiknek egy Sea of Thieves nél már megáll a tudomány.
87.
atroll1
#83: Az lehet, de annál igényesebb vagyok, mint hogy pc-n játsszak
86.
atroll1
#84: Hát ha a ps4 az első konzolod, akkor mondjuk megértem, hogy el vagy ájulva ezektől. De vannak akik nem most fognak kontroller először a kezükbe.
85.
Ultimate
#77: Ha hangulatos leszajáték és a túlélőelemek zearlyaccess túlélős stuffok jó részeiből vannak összerakva, nem fog érdekelni hogy a graf és a mozgásanimációk csak átlagosak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...