Konzolokon is befut a Bright Memory: Infinite

  • Írta: szlav
  • 2019. március 21.
  • Megjelenés
Link másolása
Egyszemélyes projektként indult a Bright Memory, mégis akkora siker lett az Early Accessben elérhető első felvonás, hogy az elhagyja az epizodikus modellt, így Infinite alcímmel teljes játékként jelenik majd meg, immár a két nagy konzolon is.

Tavaly év végén számoltunk be az FYQD Personal Studio egyszemélyes fejlesztéséről. A Bright Memory egy remekül festő first-person shooter, ami nem kevés kaszabolós, hack 'n' slash-elemmel bővíti a megszokott lövöldözést. A játék első epizódja a Steam Early Access kínálatában jelent meg korábban, afféle demóként, de az olyan nagy sikert aratott, hogy a fejlesztő eldobja az epizodikus modellt, hagyományos játékot kerekít a Bright Memoryból, azt pedig elhozza PlayStation 4-re és Xbox One-ra is. Íme, a leleplezést kísérő előzetes:

A történet így sem lesz sokkal hosszabb, az Infinite alcímmel ellátott projekt játékideje nagyjából három órát ölel majd fel. Aki már megvásárolta a Bright Memory: Episode 1-t, azoknak már nincs semmi dolga, a megjelenéskor a korai verzió átváltozik majd a végleges termékre. Érdekességképp érdemes megemlíteni, hogy a PC-s változat RTX Ray Tracing-támogatással érkezik.

2.
2.
crytek
Akkor akit érdekel most érdemes megvenni 5.7€-ért mert ea végén lesz vagy a duplája..
1.
1.
Neo1989
Ez jó hír ugyanis én kóddal vagy lemezen veszek játékot. És így lesz olyan verziója is ami normál boltból megvásárolható.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...