Bright Memory: Infinite PC, PS5, XSX

Beérett az egyszemélyes projektből indult Bright Memory.

Bright Memory: Infinite teszt

A Bright Memory: Infinite tulajdonképpen nem más, mint egy valódi popcornmozi játékba átültetve, ami a látványával és a pörgésével igyekszik palástolni a sokszor bántó egyszerűségét több, de inkább kevesebb sikerrel.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Gőzerővel tombol az év végi szezon, így szinte futószalagon érkeznek az izgalmasabbnál izgalmasabb új címek. Ahogy azt már megszokhattátok, ezúttal is listába szedtük az aktuális hét termését.

Dátumot kapott a Bright Memory: Infinite

Napra pontos megjelenési dátumot kapott a Bright Memory: Infinite, amely elsősorban a grafikájával hívta fel magára a nagyérdemű figyelmét. Első körben PC-re érkezik, konzolokra később várhatjuk.

Friss látnivalókon a Bright Memory: Infinite

Az FYQD Studio és a kínai Zeng Xiancheng a Twitteren jelezte, lényegében készen áll a Bright Memory: Infinite PC-s változata, míg a konzolos verziókon azért még dolgozniuk kell.

GC 2021: Ray tracinggel erősít az új Bright Memory

Vadonatúj trailert villantott magáról a Bright Memory: Infinite, amiben megnézhetjük, hogy hogyan változtatja még szebbé az alapból is igen látványos FPS-t a valós idejű sugárkövetés és az RTX-féle globális megvilágítás.

Intenzív előzetesen a Bright Memory: Infinite

Nehéz betelni a Bright Memory: Infinite előzeteseivel: rövidek, de annál intenzívebbek, ráadásul elképesztően látványosak. Most kaptunk egy újabb kedvcsinálót, csekkoljátok!

Újabb előzetesen a Bright Memory: Infinite

A Bright Memory: Infinite ismét megmutatta magát egy újabb gameplay-előzetes kíséretében. Akcióból bizonyosan nem lesz hiány, ami a mozgóképes kedvcsináló tanúsága alapján piszkosul látványosnak ígérkezik.

Bright Memory: Infinite - bemutatkozik a főgonosz

Egy vadonatúj trailerrel, valamint pár friss screenshottal karöltve mutatkozott be a Bright Memory: Infinite ellenlábasa, General Lin. A videó nagyon rövid, így egyelőre az nem derült ki, hogy a tábornok miért pipa a főhősnőre.

Látványos képeken a Bright Memory Infinite

Vadonatúj képek érkeztek a Zeng Xiancheng által fejlesztett FPS-ről, a Bright Memory Infinite-ről. A képek továbbra is arról árulkodnak, hogy hiába dolgozik rajta egyes-egyedül a kínai úriember, ez a grafikán biztos nem fog meglátszódni.

Íme, az Xbox Series-konzolok nyitócímei

A Microsoft közzétette az Xbox Series-konzolok nyitócímeinek listáját. Ezek azok a játékok, amelyek már az új gépek megjelenésekor elérhetőek lesznek, és optimalizálták is őket azokra.