Bright Memory: Infinite PC, PS5, SW, XSX

Beérett az egyszemélyes projektből indult Bright Memory.

Ezek a játékok támogatják elsőként a DLSS 3-at

Az NVIDIA RTX 40-szériás videokártyái a DLSS felbontásskálázási megoldásának legújabb iterációjával érkeznek. Megtudhattuk, hogy melyik címek támogatják elsőként ezt a technológiát.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Minden platform tartogat izgalmas megjelenéseket, nem fogunk unatkozni az uborkaszezon közepén sem.

Két hét múlva érkezik a konzolos Bright Memory: Infinite

Már tényleg nem kell sokat várnunk arra, hogy a konzolokon is átélhessük a Bright Memory: Infinite látványos csatáit. Mindössze két hetet kell várnunk a portok megjelenésére.

SGF 2022: PlayStation 5-re és Switchre is megjelenik a Bright Memory: Infinite

Régóta nem hallatott magáról a Bright Memory: Infinite, de úgy tűnik, nincs már messze a konzolos változat megjelenése - ami egyébként PlayStation 5-re és Switchre is befut majd.

Bright Memory: Infinite teszt

A Bright Memory: Infinite tulajdonképpen nem más, mint egy valódi popcornmozi játékba átültetve, ami a látványával és a pörgésével igyekszik palástolni a sokszor bántó egyszerűségét több, de inkább kevesebb sikerrel.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Gőzerővel tombol az év végi szezon, így szinte futószalagon érkeznek az izgalmasabbnál izgalmasabb új címek. Ahogy azt már megszokhattátok, ezúttal is listába szedtük az aktuális hét termését.

Dátumot kapott a Bright Memory: Infinite

Napra pontos megjelenési dátumot kapott a Bright Memory: Infinite, amely elsősorban a grafikájával hívta fel magára a nagyérdemű figyelmét. Első körben PC-re érkezik, konzolokra később várhatjuk.

Friss látnivalókon a Bright Memory: Infinite

Az FYQD Studio és a kínai Zeng Xiancheng a Twitteren jelezte, lényegében készen áll a Bright Memory: Infinite PC-s változata, míg a konzolos verziókon azért még dolgozniuk kell.

GC 2021: Ray tracinggel erősít az új Bright Memory

Vadonatúj trailert villantott magáról a Bright Memory: Infinite, amiben megnézhetjük, hogy hogyan változtatja még szebbé az alapból is igen látványos FPS-t a valós idejű sugárkövetés és az RTX-féle globális megvilágítás.

Intenzív előzetesen a Bright Memory: Infinite

Nehéz betelni a Bright Memory: Infinite előzeteseivel: rövidek, de annál intenzívebbek, ráadásul elképesztően látványosak. Most kaptunk egy újabb kedvcsinálót, csekkoljátok!