Bright Memory PC

FPS és hack and slash-játék ötvözete, melyet csupán egy ember fejlesztett.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Gőzerővel tombol az év végi szezon, így szinte futószalagon érkeznek az izgalmasabbnál izgalmasabb új címek. Ahogy azt már megszokhattátok, ezúttal is listába szedtük az aktuális hét termését.

Dátumot kapott a Bright Memory: Infinite

Napra pontos megjelenési dátumot kapott a Bright Memory: Infinite, amely elsősorban a grafikájával hívta fel magára a nagyérdemű figyelmét. Első körben PC-re érkezik, konzolokra később várhatjuk.

Friss látnivalókon a Bright Memory: Infinite

Az FYQD Studio és a kínai Zeng Xiancheng a Twitteren jelezte, lényegében készen áll a Bright Memory: Infinite PC-s változata, míg a konzolos verziókon azért még dolgozniuk kell.

GC 2021: Ray tracinggel erősít az új Bright Memory

Vadonatúj trailert villantott magáról a Bright Memory: Infinite, amiben megnézhetjük, hogy hogyan változtatja még szebbé az alapból is igen látványos FPS-t a valós idejű sugárkövetés és az RTX-féle globális megvilágítás.

Intenzív előzetesen a Bright Memory: Infinite

Nehéz betelni a Bright Memory: Infinite előzeteseivel: rövidek, de annál intenzívebbek, ráadásul elképesztően látványosak. Most kaptunk egy újabb kedvcsinálót, csekkoljátok!

Újabb előzetesen a Bright Memory: Infinite

A Bright Memory: Infinite ismét megmutatta magát egy újabb gameplay-előzetes kíséretében. Akcióból bizonyosan nem lesz hiány, ami a mozgóképes kedvcsináló tanúsága alapján piszkosul látványosnak ígérkezik.

Bright Memory: Infinite - bemutatkozik a főgonosz

Egy vadonatúj trailerrel, valamint pár friss screenshottal karöltve mutatkozott be a Bright Memory: Infinite ellenlábasa, General Lin. A videó nagyon rövid, így egyelőre az nem derült ki, hogy a tábornok miért pipa a főhősnőre.

Látványos képeken a Bright Memory Infinite

Vadonatúj képek érkeztek a Zeng Xiancheng által fejlesztett FPS-ről, a Bright Memory Infinite-ről. A képek továbbra is arról árulkodnak, hogy hiába dolgozik rajta egyes-egyedül a kínai úriember, ez a grafikán biztos nem fog meglátszódni.

Bright Memory - nyitócím lehet az új Xboxokon

A TGS 2020-at felvezető Playism Game Show adásán a Bright Memory egyszemélyes fejlesztője, FYQD mesélt a jövőbeli terveiről. Úgy tűnik, a Bright Memory is csatlakozhat az Xbox Series X és S nyitókínálatához.

Bright Memory Infinite - új gameplay trailer érkezett

Sajnos ezúttal is csak egy alig másfél perces gameplay előzetes érkezett az egyetlen ember által fejlesztett Bright Memory Infinite-ről, de legalább nyugtázhatjuk, hogy a játék még mindig bitang látványos.