Battlefield V - mi várható a Firestorm után?

  • Írta: szlav
  • 2019. március 23.
  • Letöltés
Kétségtelen, hogy a Battlefield V saját battle royale-módja, a Firestorm a játék eddigi legjobban várt tartalmi frissítése, de a DICE még korántsem végzett az online shooterrel. Felvázolták, hogy mire számíthatunk a következő hónapokban.

Jövő hét elején hatalmas vérfrissítést kap a Battlefield V, ugyanis végre megérkezik a Firestorm, a széria első próbálkozása a battle royale zsánerében. A hatalmas térkép és a grandiózus, tankokat és helikoptereket felvonultató csaták garantáltan feldobják majd az online shooter világát, de a végállomás még messze van - a DICE felvázolta, hogy mire számíthatunk az új játékmód premierje után.

Ahogy azt a mellékelt ábrán is láthatjátok, március 25-én kezdetét veszi a Trial by Fire. Ennek élvonalát ugyebár a Firestorm vezeti, de a fejezet lefutása alatt kapunk majd néhány új Combined Arms-missziót, a Mercury nevű pályát, amely Kréta szigetére vezényel minket, valamint egy új játékmódot az Outpost személyében.

Júniusban kezdetét veszi a nyári kampány, a Defying the Odds. Új játékmódok és térképek várnak majd ránk, köztük egy közelharci városi pálya, valamint Marita, amely ismételten csak Görögországba visz el bennünket. Őszre maradt az Awakening the Giant, amely egy vadonatúj hadszínteret nyit meg a Battlefield V repertoárjában. Sokat egyelőre nem árultak el ezzel kapcsolatban, de a címből ítélve mi egy kis csendes-óceáni akcióra tippelnénk.

A Battlefield V elérhető PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en.

Ezek is érdekelhetnek

33.
Lorthirash
#29: A helyzet az hogy megvettem a Black Ops 4-et 10 óra után abbahagytam, játszottam a Pubgvel 500+ órát, ami alapjaiban jó lehetne, de sajnos a fejlesztők leszarják. Aztán mivel korábban már játszottam battlefieldet, gondoltam teszek egy próbát BFV-el mert alapvetően én szerettem mindig is a szériát. Engem nem érdekelt az hogy az otherworld hogyan szarozza a játékot ami egy szánalmas youtube csatorna mint ahogy azok 90%-a, ki akartam próbálni saját szememmel látni milyen a játék, kicsit sem érdekelt a single. Olyan fps-t akartam amiben normálisabb gunplay van jó a balansz, és rendes pályák vannak nem csak ilyen arena shooter az egész. Az már csak hab a tortán hogy az Audio-vizuális élmény pazar.

Barátommal elkezdtünk játszani és felüdülés volt a játék új cod meg pubg után,
nem értem miért baj ez. Rengeteget toltuk cod4-et meg mw2-t ahol még voltak normális mapok is meg persze hc mod, később toltuk BF4-et, és azóta gyakorlatilag nem találtunk normális fps-t.
A BF1 jó játék volt, de a fegyverek sebzése nem volt az igazi, kicsit nehezen haltak benne emberek sok esetben, meg nem érdekelt az 1. VH, már akkor tudtam hogy a következő rész (BFV) fog jobban érdekelni.
31.
Kawada
#29: Az alapmechanika, a lövés, stb. nem változik. Elég sok videó van már, ahol komplett köröket (legalábbis minimális vágással) meg lehet nézni. Ebből látszik a lootrendszer, a pálya mérete, hogy hogy néz ki a squad play, hogy működik az inventory, stb... Mi a f*szt ne lehetne ezen látni már, gőleg olyannak, ki az alapjátékkal is játszik és tetszik neki? Neked ennyire nincs semmi örömöd az életben, hogy általad utált játék alatt kell 10 éves pistike módjára kommentelj?
29.
TheFlash
#27: még jó hogy meg se jelent de már az egekig magasztalod... véletlen sem agyatlan fanboy hozzáállás, á nem :)
27.
Lorthirash
#24: Korábban már részletesebben kifejtettem a véleményem miért jó ez a játék, és hogy mi volt a hiányérzetem. Azonban azzal nem tudok most már egyet érteni hogy nincs tartalom, mert a Firestorm önálló játékként is megállná a helyét.

Sokan az a gond nem is játszottak a játékkal és azt gondolják ugyanolyan mint mikor megjelent, pedig ez nem igaz.
26.
Lorthirash
#17: 200+ órám van benne és én nem untam meg.
24.
ollie92
#22: A profilképed a jól ismert " sose nyomd fullba a kretént"....

Ingyen tömik tartalommal ? Ez lenne a helyes kifejezés 2019-ben ?
22.
logic5
#5: Azt sem tudja mit beszél. INGYEN tömik tartalommal, nem kérnek pénzt. Amúgy is jó a játék. De ugye, van akinek minden büdös.
21.
logic5
#3: Haver, veled komoly gondok vannak!
11.
ollie92
#10: Nézz jobban utána, Dice NEM segített nekik, csak felügyelte a munkálatokat. Ne védd minden áron azokat a tehetetlen svéd balfaszokat.
10.
Lorthirash
#6: Nincs igazad, a Criterionnal együtt fejlesztették, de már jó ideje együtt dolgoznak egyébként másik projekten is besegítettek.
A battlefront 2-t most hagyjuk van itt tartalom és lesz is még, inkább ez mint egy bugos hokit kapjunk.
9.
A Jeti
#8
Rusht kivették??? Ezek igazi balf.szok :D, de az igazi balf... az lesz akinek ezt eltudják majd adni tartalomnak újra, mondjuk szeptemberben.... :D
Tehát akkor a bejelentett módok is ideig óráig lesznek elérhetők... Klassz.
Nem értem ezt az üzletpolitikát....
Én szeretem mindkét sorozatot (bf, swbf), de ezt elnézve nem biztos, hogy a következő részekre pénzt áldozok...
8.
ollie92
#7: A rusht már ki is vették a retardáltak. Firestorm csak single illetve squadban lesz elérhető. Duos is csak áprilisban lesz elérhető korlátozott ideig...wtf.
7.
A Jeti
Tömik tartalommal?... A játék nagyon jó, de ezt azért ne mondjuk. Combined arms??? Minek ez bele? Se sava, se borsa. Az az energia amit ebbe beletettek, tehették volna mondjuk 2 új mapba is. Rush? Végre megjött, 3 mapra?? Vicc. Érdemi tartalom eddig a panzerstorm map és a last tiger. Ez fog jönni ! őszig! : Firestorm és 3 map. Az új módokat nem veszem a tartalom halmazába sem a szkineket. Tehát mindent összevetve kapunk 1 év alatt, 1dlc tartalmát... Mondjuk ez jobb tempó a swbf2 tartalomcunamijánál... :D És, hogy mennyire van át..va az aki megvette megjelenéskor a bfv-t az majd akkor szembesül vele amikor ősszel 6k-ért lesz leárazva a game, a tartalom meg minimálisan változott.
6.
ollie92
#5: Tudod, mikor bejelentették a live servicet, akik megjárták a battlefront 2 szarviharát, nem tetszésüket fejezték ki. Majd David Sirland a Dice LA fejese magyarázkodott, hogy a battlefield az saját IP, mindig arra tötekednek, hogy a legjobb legyen. Az az ember a saját szájába szart. 1 évet kell várni a japókra. BF 1 már márciusban megkapta a franciákat 4 baszó pályával, amihez nyáron újabbak jöttek ki. Az egyik retardált svéd meg azzal jött twitteren, hogy a firestorm pályája 1px nagyobb Hamadánál, vagyis 10 pályát kapunk hétfőn...

Az a baj, hogy a firestorm nem battlefield, s ha ez nem lenne elég, azt nem is a Dice készítette, hanem a Criterion.

Nincs erőforrás a tartalomra, ennek a játéknak lassan annyi. Redditen már a HC BF fanok is belátták, hogy az EA féle live service egy nagy átbaszás.
5.
Ultimate
#4: Abban mondjuk nem tudom mi a szánalmas hogy egy alapból jó de kissé hiányos játékot tömnek tartalommal. Aláírom hogy nem akkor kellett volna jönnie mikor megjelent hanem kb most. De hogy mi a baj azzal hogy tömik...F76 össze sem vethető ezzel semmilyen téren, nemhogy mélyebben legyen a Dice...
4.
ollie92
Szánalmas az EA Dice ! A retek banda ugyan ezt már elsütötte a Battlefront 2-vel. A játékvilág legalja, mélyebben mint a fallout 76.
3.
TheFlash
#2: kit érdekel? A Combined Arms már 1 hónapja megjelent amikor még épphogy tartogatott valamicskét ez az unalmas szar nekem, aztán mikor láttam hogy még ez sem lehetséges opció nekem akkor fogtam és a sarokba dobtam, mert 100 óra után a maradék 20 óra szenvedés már csak a Tides of War hülyeségek miatt volt de ara is ráuntam. Unalmas játék, semmi értelme visszamenni játszani, alig van pálya, azok is ketté vannak szelve a járműves meg nem járműves kategóriára, és nincs választási lehetőség mivel nincsenek custom szerverek csak official ezért örökké váltogatják egymást a maprotációban. BR meg rohadtul nem érdekel, az a kölyköknek való, én már kinőttem ebből, már a DayZben is unalmas volt
2.
Kawada
#1: Ja, basszák meg az anyjukat, hogy egy olyan BR modot fognak kiadni az alapjátékhoz, amit mások magában árulnak 20-30-40 EUR-ért, plusz mellette még más játékmodok és érkeznek. Undorító...
1.
TheFlash
baxák meg a combined arms fszságukat, csak baráttal lehet játszani random online emberekkel meg nem, így jól kibasznak azokkal akik nem élik az Origin lifeot és 1 barátjuk sincs mert amúgy bf5ön kívül semmire nem használják azt a fost ...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...