Apex Legends - az összeomlás a múlté

  • Írta: sirdani
  • 2019. március 24.
  • Letöltés
Link másolása
Sűrű hetet tudhat maga mögött az Apex Legends; az elmúlt napokban végre bemutatkozott az új karakter, Octane és elrajtolt a Battle Pass is. Emellett természetesen a technológiai háttérről sem feledkeztek meg a fejlesztők.

Rendkívül jó hírünk van a PC-s Apex Legends játékosok számára! Egy korábban élesített frissítés után a játék minden egyes összeomlást követően egy .txt fájlt készített a váratlanul felbukkanó problémákról, melyet szerencsére rendkívül sokan el kis küldtek minden egyes alkalommal a fejlesztőknek, akik ez alapján több hibát is lokalizálni tudtak. A legújabb, mai frissítésben pedig ezeket a javításokat elérhetővé is tették mindenki számára, így végre úgy néz ki, hogy búcsút inthetünk a frusztráló összeomlásoknak.

Az Apex Legends első szezonja is egyébként a napokban indult meg, és még fejben tartani is nehéz, hogy mennyi újdonságra számíthatunk majd a közeljövőben, szóval aki eddig szüneteltette a játékot, annak itt a legfőbb ideje, hogy újra akcióba lendüljön.

3.
3.
zoli12i
Az a baj, hogy a battle bass rettentő gyenge lett. Meg a pálya is unalmas már most és random emberek is az őrületbe kergetnek.

Szóval jöhetne már egy solo-duó jatekmód + egy új pálya. Meg néhány új fegyver, mert amik vannak azok rémesek.
2.
2.
Ooorky
Számomra az egyetlen értékelhető dolog BR-ben PaluluMan videói...

https://youtu.be/KiVBoh71yqU
1.
1.
shatterhand
Nalam kifulladt. 1honap után már nem tudott újat mutatni. Vagy darál az ember ah elején és kap egy kis izgalmat vagy simán ugy lehet bajnok,hogy a végén lát először ellenfelet.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...