Nézd vissza a Sony State of Play showját!

  • Írta: szlav
  • 2019. március 25.
  • Rendezvény
Link másolása
Ma este valami igazán különlegessel készül a Sony, megrendezésre kerül ugyanis az első State of Play. Az élő stream keretei közt betekintést nyerhetünk a vállalat már bejelentett játékaiba, de becsúszhat egy-két bejelentés is.

Izgalmas este lesz ez azoknak a játékosoknak, akiknek a PlayStation felé húz a szíve! Ahogy azt már korábban jelentettük, a Sony egy élő műsorral kedveskedik nekünk. A State of Play leginkább a Nintendo Directhez hasonlítható: belenézhetünk néhány PlayStation 4 exkluzív játékba, illetve a belsős fejlesztésekbe, ha pedig szerencsénk van, akkor még egy-két friss leleplezésnek is szemtanúi lehetünk.

Update! A műsort véget ért, alább találjátok meg a felvételét.

42.
42.
delphijos
#38: Nekem csak az a gondom, hogy ez se nem konferencia, se nem rendezvény nem volt. Ha ezt előadták volna az E3-on , azt mondanám igazad van.
41.
41.
Max3000
#38: Szerintem te vagy az egyetlen,aki ennyire komolyan veszi az expokat meg ezt az egész témát.Komolyan,mintha valami sorsdöntő eseményről beszélnénk.

Amúgy csak megjegyzem,hogy szerintem évek óta nem csapja ki az adrenalint az ilyen események.(Aki meg Dante haján is rugózik annak az egyénnek meg egy új élet is kell.)
40.
40.
godach
Hát nem tudom. Ha jönnek a bejelentések, akkor jönnek az (ugyeénmegmondtamhogycsakasony) hsz-ek, ha meg semmi extra, akkor (hátdenemiskellmercsakúgy)
No offense, semmi gondom nincs vele amúgy, csak megmosolyogtat.
apropó, ma lesz az ms-nek is ez a majomsága?
39.
39.
kopic
#5: Micsoda kulturalt megnyilvanulas.
xD
38.
38.
Chrysh
#36: Szerintem pedig két külön dolog, hogy mi vár pótlásra, meg milyennek kell lennie egy játékokat bemutató konferenciának

Az, hogy van mit nekem is pótolnom azt nem lehet elintézni azzal üti, hogy legyintek egy rosszul kivitelezett rendezvényre.

De komolyan hiszti? :D Azért nem kell passzív-agresszívba kapcsolnod, hisz te is láthatod, hogy ez jóval több, mint pár ember siráma arról, hogy nem is tudom...Dante haja fekete. Kevés ember hányt cigánykereket örömében ettől a koncepciótól.

MIndenesetre várom, hogy mi sül ki ebből, rosszul indultak ezzel az ötlettel, innentől csak feljebb van.
37.
37.
Max3000
#36: Na igen.Pótolnivalóból nekem sincs hiány és valahogy én sem kapok már infarktust,ha nem tudom valaminek a megjelenési dátumát.Persze van egy egyszerű magyarázat erre,a videojáték nekem utólagos hobbi csomó teendőim fontosabbak,nem vagyok már gyerek.Egyébként, ha meg most is a szokásos még meg nem jelent játékait promozta volna a sony,akkor az lett volna a baj,egyetértek ezzel,márcsak azért is,mert a legutolsó expojukon is sokan szóvá tették ezt.
36.
36.
delphijos
#35: Persze, lehet hisztizni ha úgy kényelmesebb. Mindenkinek szive joga. Én nem védek semmit, lehet az a gond hogy engem annyira nem ízgatnak fel ezek a "bejelentős" dolgok. Egy tonna játék vár nálam befejezésre, tudok aludni hogy nem tudom mikor jön xy game. Van aki meg ezeket várja tűkön ülve... Nem vagyunk egyformák.
35.
35.
Chrysh
#34: Én értékelem ezt a mindent megvédő, patrióta hozzáállásodat, de be kell ismerni, hogy ez egy pocsék kivitelezés semmi több. Általában sérelmezem, hogy dolgokat egy szóval lerendezni nem szép dolog, de ez csak szimplán "szar", és egyszerűen mást mondani róla részletesebben megterhelő dolog.

Az állandó bejelentett játékokkal meg részemről nincs baj és az sem igaz, hogy állandóan csak ezeket nyomatják az E3-on, hanem rendszeresen van valami új meglepetés amit bedobnak a közösbe. A rendszeresen mutogatott játékok nagy részével inkább az a probléma, hogy van olyan, amit évek óta hordozgatnak körbe és rohadás lassan képesek felköhögni egy rohadt konkrét megjelenési dátumot vagy ÉVET.
33.
33.
Marcus88
#29: Szerintem is,itt júliustól hamarabb semmilyen AAA cím dátumot nem kapunk.
A körül lesz egy hasonló élő show és október körül egy megjelenés.
Ghost of Tsushima vagy TLOU2.
32.
32.
Őrnagy
Hú, szerencsére nem történt semmi új bejelentés. Annyi játék jön mostanában, nem tudom őket félig sem kijátszani.
Igaz, nem játszom éjjel-nappal.
29.
29.
DeKor
Egyre biztosabb, hogy a Sony minden lehetőséget meg akar adni a Bend Studionak a Days Gone-nal. Nem fognak semmi jelentősről beszélni, amíg az a játék ki nem jön. Azt akarják, hogy addig az legyen előtérben, jusson el mindenkihez a híre.
26.
26.
delphijos
Szerintem meg ezért volt ez E3 helyett. A Nintendo Direct-en sincs minden alkalommal 20 AAA cim bejelentés. Van egy valag show egy évben, szerintem azokat a címeket amik jönnek már mutatták, én azt gondolom hogy ennek több értelme volt mint egy nagy csinnadrattának az E3-on ugyanzokról meg multi címekről.
25.
25.
Chrysh
#21: A legutóbbi E3-ról is sütött, hogy egymás s*ggét polírozzák vastag nyelvcsapásokkal, hogy mekkora királyok, de a State of Play után ez már egészen biztosan jól látható.

Valaki azt írta, hogy a Sony kezdi teljesen elveszíteni a kapcsolatot a közösséggel, amivel maximálisan egyet tudok érteni.
22.
22.
Marcus88
Jól mondják magasról lehet nagyot esni!
Mindenki várta a nagyágyú címeket és nem kaptunk semmit.
De igazság szerint nem is mondták,hogy lesz,ezt csak sokan szerették volna és beleélték magukat.
Jól van az majd legközelebb,mert attól,hogy nem mutattak semmit az még nem azt jelenti,hogy nincs mit mutatniuk!
Nem kell eret vágnia senkinek.
Várjuk a következőt pár hónap múlva.
21.
21.
Macifasz
Nos, ez kb. a szarnak volt egy pofon. De az a teli tenyeres, fröccsenős. :-D Ok, hogy így is felírtam 2 címet amit tuti megveszek, de ez még is mi volt?!?! :-D 15 perc nesze semmi fogd meg jól. VR játékok tömkelege, vagy a már korábban bemutatott címekből kb. 1 percnyi új anyag. Nem tudom ezt ki találta ki, de hatalmas taps neki. Remélem felkészült, hogy szarrá fogják oldatni őket emiatt és egy rossz szót nem szólhatnak majd, mert teljesen jogos lesz. Hol a The Last of Us Part II megjelenési dátum? Hol van egy részletesebb, mélyebb gameplay a Kojima játékból? Nem is értem. Sony, most csalódtam benned. Nem kicsit, nagyon.
20.
20.
szekeres91
A show-val nekem nem volt gondom, majd mutatnak többet, de a mortal kombat alá miért kell erőltetni a rap-zenét? Kicsit illúzió romboló.
19.
19.
Bnecne
Teljesen olyan volt mint egy Nintendo Direct csak ott szoktak valamit bejelenteni is
18.
18.
Bnecne
De az E3-nak nincs értelme de egy ilyen 20 perces semmit összedobni annak van xd.Akkor véletlenül sem azért nem mennek az E3-ra mert semmit nem akarnak mèg bejelenti a következő generációra xd
16.
16.
szekeres91
#14: Főleg hogy még holnapig 13.500 Ft-ert be lehet szerezni.
15.
15.
A Pulyka
Ez volt az egesz show? Hat ez 6 forintot nem ert.
14.
14.
simon 555
#7: Hová csökkentsék? Havi 1 doboz cigi az ára...
11.
11.
cyberstaker
Gyors, velős, süket szöveg nélkül. Nekem bejött.
7.
7.
Nagyerecsakide
Jó lenne ha a ps+ árát csökkentenék.
1.
1.
No lássuk csak, miben mesterkednek. Meg ebben az első részben illene valami nagyot mutatni, ami elhomályosítja majd a MS holnapi Show-ját.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...