25 éves a The Elder Scrolls, ingyenes a Morrowind

  • Írta: szlav
  • 2019. március 25.
  • Akció
Link másolása
Két és fél évtizede már, hogy a Bethesda piacra dobta a The Elder Scrolls: Arenát. Az évforduló alkalmából mi is beszállhatunk az ünneplésbe: csak ma ingyenesen megszerezhetjük a Morrowindet.

Már negyed évszázada (atyagatya!), hogy a Bethesda piacra eresztette az MS-DOS-ra szánt The Elder Scrolls: Arénát. Valószínűleg ők sem gondolták volna akkor, hogy a játékuk egy ilyen hatalmas világot és nagy múltú játéksorozatot szül majd a következő pár évtized során. Megvan tehát az okunk az ünneplésre, ehhez pedig kapunk néhány ajándékot is!

Kezdjük a lényeggel: csak ma ingyenesen zsebre vághatjuk a The Elder Scrolls III: Morrowindet. Ehhez nincs más dolgotok, mint készíteni egy Bethesda.net-fiókot, majd ellátogatni erre az oldalra. A széria egyik legjobbjáról van szó, úgyhogy ha kimaradt, feltétlenül pótoljátok! Emellett más nyalánkságokat is tartogat még a Bethesda, de egyelőre nem mindenről rántották még le a leplet. Azt viszont már tudjuk, hogy március 28-tól április 3-ig ingyenesen kipróbálhatjuk a The Elder Scrolls Online-t is. Nem csak az alapjátékról van szó, az Elsweyr kiegészítő prológusát is lecsekkolhatjuk.

10.
10.
Pexo
Akció meghosszabbítva:
"Get The Elder Scrolls III: Morrowind through Sunday, March 31st. Log-in to Bethesda.net or create an account following the steps below to redeem a free copy for PC!"
9.
9.
Extol
#1: Nem a Bethesda-ról van szó
7.
7.
kesovary
több órája nem müxik. remélem lesz pótlás, illetve szólni fognak.
6.
6.
Csoki80
5.
5.
markoci555
Invalid code. Please check the code and try entering it again. If you are attempting to redeem an ESO code please go to https://elderscrolls.bethesda.net

sz**** bele, steamen úgy is kivittem...
4.
4.
zsocc-nrg
Mellesleg bejelentették hogy a Rage 2, Fallout 76 és a későbbi játékaik is megjelennek Steam-re
3.
3.
PiszkosFred
#1: Igy van, minden szavad arany!
2.
2.
user101
Azért ezt nem mondanám... A Fallout 4 inkább lett gyengébb az elvárásoknál és bár én sem szeretem, azért azt nem mondanám, hogy sz@r... A 76 pedig egy olyan világba született amikor mindenki azt hiszi, hogy az online multis sz@rokból fogja hülyére keresni magát. Ez pár p@rasztnak sikerült (, hogy megérdemelten vagy sem az máig vita tárgya ) a többiek meg a székek mellé ültek sz@rul... Mint például a Bethesda is...

Azért minden genyójukkal együtt szerintem még mindig egy elég jól csengő név...
1.
1.
mestermagyar
Az a szomorú-boldog érzés amikor a legnagyobb játékbranded 25 éves lesz de a cég
presztízsét jól földhözkúrtad közvetlen előtte.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...