Metro Exodus - megérkezett a Ranger Update

  • Írta: szlav
  • 2019. március 26.
  • Letöltés
Link másolása
A Metro-széria megszokott Ranger-frissítése végre eljött az Exodushoz is. Mostantól elérhető tehát a New Game+, számos módon személyre szabhatjuk a játékélményünket, valamint további finomhangolást kaptak az RTX-kártyák is.

Befutott a Metro Exodus első nagy frissítése és meg kell hagyni, tartalmas patchről van szó! A Ranger Update nem csak hagyományos bugfixeket hoz (habár akad abból is bőven) - mostantól újra nekieshetünk Artyom és az Aurora történetének, hiszen megérkezett a várva-várt New Game +. Ha tehát úgy tartja kedvünk, akkor ismét kivándorolhatunk Moszkvából, megtartva az összes megszerzett felszerelésünket, de emellett egy halom módosítót is bekapcsolhatunk az új végigjátszáshoz.

Ha úgy tartja kedvünk, akkor bekapcsolhatjuk a One Weapon opcióját, ezzel pedig kizárólag egy fegyver lehet nálunk egyszerre - ezzel új értelmet nyernek a földön elhullott fegyverek. Ha megtetszett a számszeríj, akkor már a játék elején megszerezhetjük azt. Kapunk néhány lehetőséget arra is, hogy nehezebbé tegyük a túlélést: az Iron mód mellett (ami kikapcsolja a mentési rendszert a pályákon belül) erősebbé tehetjük a szörnyetegeket, illetve az emberi ellenfelek páncélzatát. Extra robbanószereket is adhatunk a rosszfiúk kezébe, valamint kikapcsolhatjuk a hátizsákból való craftolás lehetőségét is.

Persze nem minden saját magunk szívatásáról szól, szimplán valósághűbbé is tehetjük a játékot anélkül, hogy közben a hajunkat tépnénk. Így például beállítható a reális napszakváltás, ami a hagyományos nappal/éjszakát lecseréli egy 24 órás modellre. A környezetet szélsőségesebbé is tehetjük, így növelhetjük a radioaktív zónák gyakoriságát, valamint azt, hogy milyen sűrűn találkozzunk köddel, esővel, havazással, vagy homokviharral.

A 4A Games csapata elszórt néhány kazettát a Metro Exodus jókora nyílt pályáin, így ha egy kis fejlesztői kommentárra vágytok, akkor kezdődhet a kutakodás! A listát a PC-specifikus újdonságok zárják: az általános teljesítmény- és stabilitásjavítások mellett a csapat finomított a ray tracing beállításain is - ha tehát beruháztatok egy RTX-szériás videokártyára, akkor ezen a téren is számíthattok némi javulásra. A teljes patch note-ot itt találjátok meg.

A Metro Exodus PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en jelent meg.

11.
11.
supair
#10: Jah azért a könyveket olvasva játék közben hajlamos vagyok beleélni magam a világába.,..,.ha valaki ezzel kezdi és csak játszik a story így egy alaptortenet........igaz.
10.
10.
FreeKatana
#8: Na! Na! Azért na! Történet? Odabaszós? Szeretem a sorozatot, sőt imádom. Története viszont nem sok van. Annyi, amivel lehet előre haladni, ami ad egy következő célt, mint általában az FPS játékoknál, de ezzel nincs is baj. Hangulata, atmoszférája. Na az van neki. Aki vevő erre a fajta világra, és elnézi az átlagos butaságait a Metronak, az szintén szeretni fogja. De története miatt a legkevésbé. Itt túl is tolták kicsit, mert mindig mindenki elkezd az életéről beszélni, hátha ettől majd mélyebb személyiséget kapnak. Lehetne, igen. Ha kezdenék mondjuk Artyommal és megtanulna végre beszélni. Nem kell túlzásba vinni. Olyan jó magyaros filmszövegszerűen, ahol mindig háromszavas sorokat adnak a színész szájába. Kezdetnek elég. Mondjuk a Mad Max-es résztől én inkább irtóztam. Maga a Road Movie jelleg viszont nagyon jó. Az összes loopolt szekvenciát végignéztem, amikor a zakatoló vonaton lehet kolbászolni, és közben vonul a táj. Mondjuk a mutánsok felhozatala lehetett volna változatosabb is. Új helyek, új szörnyek alapon.

Naoszt' teszt lesz? Egyszer már válaszolhatna valaki erre a kérdésre a bennfentesek közül.
9.
9.
supair
Baszki......Mad Max feeling!!!!!

Ott a szeren a game

Bocs de javitgat a telom-D
8.
8.
supair
#6: Odabaszos hangulat és történet!!!!Hanem nézzük az ai-t és pár apró dolgot akkor nagyon ott a szerencse a game! Sokszor leesett az állam .....csak időt kell adni neki.Nad Mac feeling oroszosan a Kaszpi tengernél!!!Kihagyhatatlan!!!!! Átépített UAZ-vezetni!!!! Jeeeeee. és még sorolhatnám!
6.
6.
cSzLaszlo
Nem értem mitől ekkora szám a játék ? Negyed órát bírtam ,abból 10 percet a gép pofázott az átvezető leállíthatatlan animációival. Nyitott világ felé kéne menni ,nem pedig arra hogy megyek egy 'csőbe ' előre ledobnak 10-20 ellent. nehézségtől függően . Ezt a doom 1 is tudta , és ne a gép játszon helyettem.
5.
5.
batnor
Érdemes lett volna beleírni a hírbe a patch notes listából hogy xbox-on bill. egér támogatást is kapott.
4.
4.
markoci555
Ez eddig fizetős dlc-ként jött, mi történik itt? már csak ki kéne adni steam-en...
3.
3.
logic5
Valaki valami tapasztalat?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...