Valami készül a Wolfenstein: Youngblood háza táján

  • Írta: szlav
  • 2019. március 27.
  • Teaser
Link másolása
Merre jár B.J. Blazkowicz? A Bethesda a tavalyi E3 alatt leplezte le a Wolfenstein-széria következő mellékágát, a Youngbloodot, így itt az ideje, hogy többet is megtudjunk a játékról. Van egy olyan érzésünk, hogy már nem kell erre sokat várni.

A Wolfenstein hivatalos Twitter-fiókján egy egészen különös gif jelent meg. A mozgókép mindenki kedvenc nácivadászát, B.J. Blazkoviczot ábrázolja, na meg egy nagy vörös "Location Unknown" feliratot. Hol lehet tehát Blazko? És ami talán ennél is fontosabb: hol vannak Blazko lányai? Reméljük, hogy a teaser azt jelenti, hogy hamarosan többet is megtudhatunk a Youngbloodról. Most hétvégén ismét megrendezésre kerül a PAX East, úgyhogy nem lepődnénk meg, ha egy új előzetest is láthatnánk ott.

A Wolfenstein: Youngbloodot egyébként a tavalyi E3 során leplezte le a Bethesda. Nem hagyományos Wolfie-játékról lesz szó, hiszen ezúttal B.J. ikerlányai felett vehetjük át az irányítást a 80-as évek Párizsában. A főszereplőpáros pedig azt jelenti, hogy ezúttal ketten, kooperatív módban vihetjük végig a játékot. Érdemes továbbá kiemelni azt is, hogy a tervek szerint a Youngblood a szokásos PC-PS4-Xbox One triumvirátus mellett Nintendo Switchre is ellátogat majd.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...