Wolfenstein: Youngblood - itt a trailer és a dátum

  • Írta: szlav
  • 2019. március 27.
  • Videó
Link másolása
Nem is kellett túl sokat várnunk, máris új előzetessel és megjelenési dátummal jelentkezett a Wolfenstein: Youngblood. Az akciódús trailer betekintést nyújt a Blazkovicz-ikrek izgalmas testvéri dinamikájába.

Alig néhány órája tettük közzé, hogy a Bethesda valamivel készül a Wolfenstein: Youngblooddal kapcsolatban, máris megkaptuk azt, amit annyira vártunk: egy hihetetlenül látványos és hangulatos sztorielőzetest és egy végleges megjelenési dátumot is hozzánk vágtak. Idén nyáron Jess és Soph Blazkovicz Párizsba utaznak, hogy felkutassák a nácik legnagyobb rémálmát: az édesapjukat.

A Wolfenstein: Youngblood július 26-án érkezik PC-re, Xbox One-ra, PlayStation 4-re és Nintendo Switchre. A játék kooperatív módban és egyedül is játszható, a Deluxe-kiadásnak pedig az úgynevezett Buddy Pass is a része lesz, amivel egy barátunkat akkor is meghívhatjuk a játékba, ha az nincs is meg neki.

27.
27.
Aanash
Majd jön az anyukájuk is a következő részben nyugi.
26.
26.
semike
RTCW volt az etalon.
Ez a sok Fakjeah elég idegesítő,de biztos manapság ez a menő.Erre cuppan a nép.
Nekem sokkal jobban tetszenek a régi játékok...Blazkovic is sokkal jobb volt mikor magaban monológolt,tök értelmes gondolatai voltak,erre most jön ez a gender két szutyadék....
24.
24.
daenath
Eloszor Rage 2 a neonzold pinkciklamenes punkjaval, most meg ez is!!! Marad a Doom Eternal, remelhetoleg azt nem cseszik szet!
23.
23.
Gykrizsi
#20: Két külön stúdió készíti.
22.
22.
Dízel
#20: A doomtól nem kell félned, az odafog baszni.
Az előző wolfot azt hittem csak én nem élveztem. Nem volt benne semmi ami megragadt volna a fejemben.
21.
21.
Neo1989
#13: De igen Ellie és Riley.
20.
20.
br1Koo
Hát a New Order az egyik legjobb fps játék ami valaha készült. A New Colossus egy elképesztően színvonaltalan szar volt, pedig még a trailerekben jónak tűnt. Ez még ezt se éri el, már most hányni tudnék tőle. Elképesztő hogy ilyen erősen nyitottak a remake-el és egyre inkább fogy a kreativitás és a wolfenstein hangulat. Az a helyzet hogy kezdek rettegni a Doom Eternaltól is..
19.
19.
PiszkosFred
#10: Minden tovabbi nelkul jatszhatod egyedul, ekkor a gep iranyitja a masik testvert.
17.
17.
crytek
Megint csak a lényeg nincs a cikkben

válasza figure85 (#175645) üzenetére ÚjVálaszPrivát2019-03-27 15:42:16
l.skywalker
(PH! kedvence)
Némi plussz infó:

A történet az 1980-as évek Párizsában játszódik. A nácikkal fogunk harcolni mint BJ Blackowicz egyik iker lánya, Jess vagy Soph.

A játék közösen játszható (co-op) egy AI partnerrel vagy pedig egy másik emberi játékossal. A Deluxe verzióban lesz egy Buddy Pass, amivel a játék tulajdonosának egy barátja is le tudja tölteni a játékot és tud vele mindaddig játszani co-op-ban, amíg a tulajdonos is játszik vele. Kvázi 1-t fizet 2-t kap.
15.
15.
Yanez
Egyébként csak nekem tűnik elavultnak a látvány, főleg a karakterek terén?

Mr.Dead: Tényleg! S az is ND. Sőt, a mostani TLoU főszereplője is nő! :) Most már jöhetne egy játék fordítva is, pl a kövi TR főszereplője lehetne férfi. Mondjuk Lara egyik tékozló bratyója tűnne fel a semmiből. :D
13.
13.
Mr.Dead
#12: Előtte a Last of Us DLC ben nem két kiscsaj a főszereplő páros? (Bar tuti ez előtt is van ilyen)
12.
12.
Yanez
#11: Most, hogy behoztam a témát, ezt a dupla csajos főszereplő divatot nem a Naughty Dog kezdte a Lost Legacy-val? Mert nagyon népszerű kezd lenni. :)
11.
11.
Yanez
Ide is beköszönt a feminizmus, méghozzá bátran kopizva a legutóbbi Farkrájt, ahol szintén két kemény leányzó keményít be. :) Mindenesetre nekem tetszik és kötelező vétel lesz, akárcsak az eddigi részek!

Szeretettel várom tehát a Wolfenstein: New Dawn-t!
10.
10.
Gykrizsi
Valaki tudja esetleg, hogy ez kötelezően coop, vagy egyedül is játszható? Illetve van-e benne esetlegesen osztott képernyő (bár ezt kétlem)?
6.
6.
Grabowsky30+
Kicsit nekem rókabűr érzetem van! Egyszer jó volt, másodikra elment szódával, de harmadikra már átverve érzem magam ha ugyan azt kapom közel 20ezerért!
4.
4.
RebornSoul
A Wolfenstein: The New Order életem egyik legjobb FPS-e, a Wolfenstein II: The New Colossus pedig életem egyik legnagyobb videojátékos csalódása. Meglátjuk, hogy ez az új rész majd hol helyezkedik el.
3.
3.
Anti4730
Nekem minden bethesda jateknal megvan az a bizonyos nem rossz, de a jo nem ilyen erzes.
1.
1.
Darksiders84
Fasza lesz biztos de ez csak valami kiegészítő mellék rész? Akkor nem is lesz túl hosszú gondolom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...