E3 2019: Megvan a Ubisoft-konferencia időpontja

  • Írta: Shifty
  • 2019. március 28.
  • Rendezvény
Link másolása
A Ubisoft a Twitteren jelentette be, hogy a távolmaradók ellenére ők bizony idén is tartanak saját eseményt, ráadásul már azt is tudjuk, hogy mikor. Szerencsére az időponton sem változtattak, így nem kell éjszakáznunk.

Hiába nem tart hagyományos értelemben vett konferenciát az E3-on a Sony és az Electronic Arts, bőven akadnak olyan kiadók, akik őrzik még a hagyományokat. A Ubisoft is ez utóbbi társaságba tartozik, így a Twitteren be is jelentették, hogy június 10-én tartják saját konferenciájukat, méghozzá hazai idő szerint 22 órás kezdéssel - azaz nem kell az újabb Just Dance-bejelentés miatt éjszakáznunk.

Hogy mire lehet számítani? Remélhetőleg egy új, régóta pletykált Splinter Cell-játékra, de felbukkanhat a Watch Dogs harmadik felvonása, illetve a Beyond Good & Evil régóta készülő második része is tuti kihasít magának egy szeletet az előadásból. A Skull & Bones jelenléte is inkább biztos, mint nem, és azon sem lepődnénk meg, ha bemutatkozna egy új Assassin's Creed-epizód.

25.
25.
FrankBlack
#9: + 1 csatlakozom. Nagyon tetszenek azok az open world világok, amiket megalkotnak, és alapvetően a gameplay is, hibái, és hiányosságai ellenére.

Az AC széria a kezdetek óta kedvenc, mindegyik tetszett többé-kevésbé. Ami jobban, azt többször is végigjátszottam. Pl. a Black Flag-et min. 4x. Odyssey-t mostanában kezdtem újra (NG+). Tavaly kezdtem bele az összes könyv elolvasásába is (Odisszea már berendelve).

Far Cry széria is nagyon adja nekem a rém buta ai ellenére is. Évekig elvoltam a 3. résszel, de a 4-et sem tudom hányszor végignyomtam. Sőt, még a New Dawn-al is jól szórakoztam, amíg nem jött a Division 2, aminek az első részét is sokat toltam. Plusz ott a Ghost Recon WL.

Engem csak az olyan játékok érdekelnek, amelyeknek világa nem túl sötét, és nyomasztó, nem horroros, nem dark fantasy, és nincs tele nem e világi, túlzottan természetfölötti dolgokkal, hókusz-pókusszal, és egyebekkel, ami a valós világtól, és fizikától nagyon túlzóan elrugaszkodott.

Jó pár éve megundorodtam minden túlzottan véres, csonkolós játéktól, amiben különféle szörnyek, mutánsok, zombik vannak. Csak olyan játékokkal játszom, amiben alapvetően npc emberek az ellenfelek, akik shooter játék esetében vissza is lőnek (még ha buták is....)

A fentebb felsorolt ubi játékok világa, és az ellenféltípusok ezen igényeimnek pont megfelelnek. Sztem manapság ritka dolog, de az AC játékokban pl. nemcsak hogy nincs csonkolás, de még mindig van lehetőség a vér kikapcsolására is (én így játszom). Én főként ezért szeretem a játékaikat.
9.
9.
godach
Ha kapom az ívet ha nem, én egyszerűen imádom az Ubisoft játékokat.
Az Assassin's Creed első részét végigszenvedtem, de azóta minden részét szerettem. Legutóbb, a Black Flag zárójeleneténél, még büszke is voltam hogy játszhattam ezzel a játékkal.
A Far Cry Primalra véletlen kattantam rá. Pont ment a TV-ben az Apocalypto, na gondoltam hasonló lehet ez az Ősemberes fárkráj és nesze neked, annyira megtetszett, hogy életem első platináját belevertem a ps accountomba.
De ha visszagondolok, Splinter Cell, Ghost Recon, Rainbow Six, Hawx.... valójában, mindig is szerettem az Ubisoft játékait.
8.
8.
frankdelgado
#4: De azért egy openworld rejszolós játéknak örülnél az ubitol. Gondolj bele, vérpistivel multiban, különböző helyszíneken és közösségekben sanyargathatnátok a bohócot. Akkor persze az ubi lenne a király...
5.
5.
crytek
Cold Fear , Splinter Cell , Prince of Persia... ezeket villanthatnák...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...