Május végén érkezik a Conan Unconquered

  • Írta: fojesz
  • 2019. március 28.
  • Megjelenés
Link másolása
Napra pontos megjelenési dátumot kapott a Conan világában játszódó valós idejű stratégia, a Conan Unconquered. A játékot a Petroglyph srácai szállítják, akiknek a kisujjukban van a műfaj.

A Conan Unconquered amolyan "túlélő RTS" lesz a fejlesztők szerint, ahol úgy kell szépítgetnünk és erősítenünk a birodalmunkat, hogy az állja a sarat a hullámokban érkező ellenfelekkel szemben. Ha hamar elhasalnánk, akkor sincs baj, a játékban ugyanis kétfős online kooperatív mód is helyet kapott, ahol egy barátunkkal vállvetve próbálhatunk szerencsét.

A Petroglyph Games ma bejelentette, hogy a stratégia május 30-án jelenik meg PC-re. Egy Standard- és egy Deluxe-kiadás is kapható lesz, az előbbi 30, az utóbbi pedig 40 dollárt kóstál majd. A gyűjtői változat mellé megkapjuk a soundtracket, a játék körítésének megágyazó Black Colossus című novellát ebook formájában, illetve két hős is a miénk lehet - közülük a varázslásra szakosodott Kalanthes ismert egyelőre.

A Conan Unconquered első gameplay videóját itt nézhetitek vissza!

1.
1.
Juha
Szeretem a fantasy műfajt, meg a "kardozósmetált", de valahogy ez a téma hidegen hagyott, lehet mire láttam a filmeket addigra gagyinak hatott, nem tudom.

Pedig sok hasonló "gagyit" szívesen megnézek mai napig. Valamiért ez kimaradt a "jó világ" könyvtárból nekem, pedig vannak ott bőven.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...