Conan Unconquered - RTS a barbárok világában

  • Írta: sirdani
  • 2018. december 9.
  • Bejelentés
Link másolása
A Star Wars: Empire at War és a Command & Conquer fejlesztőinek veteránjaiból verbuvált Petroglyph stúdió jövőre egy valós idejű stratégiai játék formájában repíti vissza a játékosokat a Conan, a barbár filmek világába.

Bejelentették a Funcom és a Petroglyph közös projektjét, a PC-re érkező Conan Unconquered RTS játékot, mely a klasszikus bázisépítéssel és mikromenedzseléssel összekötött játékmenet ellenére mégsem egy közönséges RTS lesz. A hangsúlyt ezúttal ugyanis a túlélés kapja.

A játék célja, hogy Hyboria ellenséges hordáinak hullámait visszaverve minél tovább tartsunk ki a tetszőlegesen falakkal és tornyokkal felvértezhető bázisunkkal, mely nemes célért mindent bevethetünk, legyen szó akár közönséges törzsi harcosokról, vagy az 50 méter magas élő bronzszobrok megidézésről.

A folyamatosan nehezedő hullámok visszaverését megkísérelhetjük egymagunk is, ám a játék lehetőséget ad kétfős co-op játékmódra is, melyben a ledönthetetlen bázisunkat barátainkkal közösen alakíthatjuk ki.

Ahogyan az egyre keményebb támadásokat is megtanuljuk elhárítani, lehetőségünk lesz a filmek és játékok világából ismert legendás hősöket is megszerezni, így az istenek mellett akár maga Conan is bevethető lesz a győzelem érdekében.

A Conan Unconquered a jelenlegi tervek szerint 2019 márciusa és júniusa közt érkezik PC-re.

16.
16.
kastorhun
A Petroglyph munkásságát kifejezetten szeretem, viszont annak nem örülök hogy ez a játék szinte csak is a horda módból fog állni.
10.
10.
hedzsooo
Hát, amit a kedves cikkíró itt úgy körült írt, az voltaképpen inkább nevezhető TOWER DEFENSE játéknak RTS helyett (persze attól még lehet RTS is egyben), csak hogy jobban nevén legyen nevezve a dolog. :-)

Lehetne bizony 1ébként pl. egy Witcher 3 szintű RPG is belőle de hát úgy látszik szegény Conanra a számunkra igazán jó és profi fejlesztők még nem figyeltek fel eléggé.
7.
7.
Max3000
#6: Mondjuk lehet,hogy cáfolnám magamat is.Bizony a név is eladhat játékokat,ha olyan a játék,hogy "közönségnyelő".

A te általad sorolt játékoknál más probléma volt.
6.
6.
Max3000
#4: Nem is a név adná el,hanem azért valljuk be,egy kidolgozott sztori orientált gow stílusú játék jobban ütne a közönségnek is.
5.
5.
Max3000
#4: Pontosan melyik része utal arra,hogy ez műfajteremtő lesz?Mielőtt kiolvasnád a varázsgömbödből,hogy ki olvas cikket és ki nem,nem ártana részletezni dolgokat.
4.
4.
Stranger
#1: Ha elolvastad volna a hírt, tudnád hogy nincs ezer ilyen stratégia.

#3
Jó, de neked kizárólag single player, sztori orientált, TPS játékok tetszenek. Szerintem tök jó, hogy ezt bevállalták, kevés ilyen játék van, a screenshotok is hangulatosak.
A név egyáltalán nem tud eladni, ez már bebizonyosodott Warhammer játékoknál vagy az Overkill's Walking Dead-nél. Így a bevállalós, nem kell ezredik TPS RPG. ;)
3.
3.
crytek
#1: Simán lehetne rá építeni egy Skyrim, Gothic és ezekhez hasonló szerű RPG-t... epic lenne... De hát akkor foglalkozni kéne vele és nem csak várni hogy majd a "név" talán eladhatóvá teszi.
1.
1.
Max3000
Baromira nem tudják a conan-t megfelelő játékstílusba helyezni.Ennek a játéknak egy hack and slah állna jól fasza sztori meséléssel.Ráadásul ezer ilyen stratégia született már más köntösben.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...