Életjelet adott magáról a S.T.A.L.K.E.R. 2

  • Írta: Shifty
  • 2019. március 29.
  • Hír
Link másolása
Hiába jelentették be tavaly újra a S.T.A.L.K.E.R. folytatását, az ukrán GSC Game World azóta sem mutatott semmi érdemit a kiéhezett rajongóknak. Tegnap aztán frissült a játék hivatalos oldala, ráadásul elindult a Twitter-oldala is.

A S.T.A.L.K.E.R. folytatása egészen kalandos életútat tudhat eddig maga mögött, hiszen a játékot már a 2010-es Call of Pripyat után tervbe vették, és akkor még úgy tűnt, 2012-ben be is mutatkozhat a második rész. Ebből végül pénzügyi problémák miatt semmi nem lett, az ukrán GSC Game World ugyanis az életben maradásért küzdött.

Hosszabb időre el is tűnt a csapat, hogy aztán 2014-es visszatérésüket követően 2016-ban elkészítsék a Cossack harmadik részét. Ezt követően tavaly újra bejelentették a S.T.A.L.K.E.R. folytatását, amelyen minden bizonnyal tényleg dolgoznak, ugyanis kisebb mozgolódás történt a játék környékén.

Először is frissült a hivatalos oldal, amelyen új zenei anyagok érhetőek el, továbbá előkerült egy új kép is, amelyen feltételezhetően a játék főhősét láthatjuk. Emellett elindult a játék hivatalos Twitter-oldala is, amelyen minden bizonnyal kommunikálni szeretne majd a rajongókkal a csapat.

Az eredeti S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl még 2007-ben jelent meg, amit később követett a Clear Sky és a Call of Pripyat kiegészítés, úgyhogy a rajongók már nagyon ki vannak éhezve. Viszont még várniuk kell, 2021-nél előbb biztosan nem jelenik meg a játék.

57.
57.
s4jtqkac
#56: Yikes.. hihetetlen.. És vmiek nap felmerült bennem a kérdés h vajon mikorra lesz lehetséges az, h csak úgy emberek legyünk... országok nélkül. Sajnálom, hogy volt pofám ilyeneken merengeni..
56.
56.
bitbandita
#55: A kunok soha nem voltak magyarok. Nyilván vannak, akik a történelem során beolvadtak, ahogy a területen osztozó összes többi nép, akik egymással szomszédságban, ill. egymás területeit kölcsönösen hódítgatva errefe éltek, mint a magyarok, de semmi közünk hozzájuk. A kunok a törökökkel állnak rokonságban.
55.
55.
s4jtqkac
Szóval akkor a kunok nem magyarok?
54.
54.
Dante946
Végre látom, hogy van valami hírt a Stalker 2 felől. Ránézek a kommenteket, hogy informálódjak. Lássuk mit tud a többi rajongó a készülő játékról... Erre ez fogad.
39.
39.
#38: És te mikor játszottál ezzel a játékkal?
24.
24.
Max3000
#22: Na ez az amikor a való életben akkorát kapnál,hogy dőlnél.Egyébként kaptál választ.
22.
22.
#21: Mondjuk tisztában vagyok vele, de nem baj. Szerintem megint neked nincsen fogalmad, hogy miről van szó.
21.
21.
Max3000
#20: Mondjuk azzal sem vagy tisztában kik gyártották a játékot,de azért köszönjük.
19.
19.
gtc376
A S.T.A.L.K.E.R. a kedvenc, főleg a Lost Alpha moddal.
17.
17.
De az egészben az a poén, hogy feltelepítettem az első részt rápillantani és engem azonnal beszippantott megint. Szerintem holnap, vagy még ma neki fogok veselkedni rendesen. Nekem amúgy a legelső játék tetszett a legjobban. A hírben szereplő folytatást meg majd hiszem, ha látom.
16.
16.
Szabby999
#1: Unreal Engine 4-et használnak.
14.
14.
Aanash
Az első részt kedveltem, sokszor csak úgy mentem valamerre, a sztorijával alig foglalkoztam. Jobban bele gondolva akkoriban abszolút nem rohantam egy játékban sem, időt hagytam mindennek, taktikáztam stb...de jó is volt. Jöhet nyugodtan az új rész.
13.
13.
KopyAti
Ha ez is olyan gyorsan lesz kész, mint az első, akkor van még 5-7 év a megjelenésig.
10.
10.
manderel
Nekem a Clear Sky bejött, a hangulatával, a frakciórendszerével. Bugos volt ugyan, de egész szépen kipofozták, többször is végigjátszottam. A többi része számomra erősen felejthető, a Call of Pripyat-ot már végig sem toltam talán.
7.
7.
Rakottkrumpli
#4: Ja tényleg kemény dolgokat kihoztak belőle. Egy pre-alpha motorral kiadtak egy pre-alpha játékot 6 év alatt :D
4.
4.
#2: Na ez azért nem igaz. Azért elég kemény dolgokat kihoztak belőle és az óta sincs sok ilyen játék. Persze a gunplay nem egy COD volt, le kellett térdelni, hogy legyen esélyed célozni, vagy konkrétan feküdni, de nagyon életszerű lövedék szimuláció is volt már akkor a játékban, amikor az első Stalker kijött. Én a mai napig merem ajánlani azt a játékot. Kicsit kemény, de ez van.
2.
2.
Rakottkrumpli
#1: Ha nem egy normális motorral készítik, akkor messzire elfogom kerülni. Az első rész is rohadt hangulatos volt és tuti jó játék, de kb. olyan volt vele játszani, mintha a szarommal akarnék teniszezni...
1.
1.
crytek
Gerjesztik a hájpot csak + felhívják a figyelmet még létezik ez a játék.

Abban bízom ,hogy licenszeltek valami értelmes graf engine-t és nem azt a régi ótvar foltozgatták...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...