STALKER 2: Heart of Chornobyl PC, XSX

A nagysikerű STALKER folytatása, amelyben ismét visszatérhetünk a rettegett Zónába.

Ezek a játékok támogatják elsőként a DLSS 3-at

Az NVIDIA RTX 40-szériás videokártyái a DLSS felbontásskálázási megoldásának legújabb iterációjával érkeznek. Megtudhattuk, hogy melyik címek támogatják elsőként ezt a technológiát.

SGF 2022: Jövőre csúszik a S.T.A.L.K.E.R. 2

Az elmúlt hónapok eseményei tükrében annyira nem meglepő a hír, de tegnap hivatalosan is megerősítették, hogy a S.T.A.L.K.E.R. 2 megjelenése átcsúszott 2023-ra.

Úgy tűnik, újra sínen van a S.T.A.L.K.E.R. 2 fejlesztése

A jelek szerint a GSC Game World visszatért a S.T.A.L.K.E.R. 2 munkálataihoz, és újra sínen van a projektet. A csapatnak az orosz-ukrán háború miatt kellett kényszerpihenőre mennie.

Prágába költözhet a S.T.A.L.K.E.R.-csapat egy része

A hírek szerint a GSC Game World feltérképezte a lehetőségét annak, hogy Prágában hozzon létre új irodát, ahonnan a csapat egy része a régi kerékvágás szerint folytathatná a munkát.

Változik egy picit a S.T.A.L.K.E.R. 2 címe

Habár a S.T.A.L.K.E.R. 2 fejlesztése szünetel az orosz-ukrán háború miatt, a GSC Game World eszközölt egy apró, de fontos változtatást a játék alcíme kapcsán - szintén az invázió eredményeként.

Egyelőre szünetel a S.T.A.L.K.E.R. 2 fejlesztése

Jelenleg is zajlik Oroszország inváziója Ukrajna ellen, ami sajnálatos módon emberek százezreit kényszerítette menekülésre. A GSC Game World csapata egy videóban mutatta be, hogyan is hat rájuk és családjukra a jelenlegi helyzet.

Húsz cím, amivel játszanod kell 2022-ben

Idén is összeállítottunk egy listát azokról a játékokról, amelyekre oda kell figyelni a következő esztendő hónapjaiban. Lássuk hát, hogy melyek azok a címek, amelyekkel érdemes lesz játszanod 2022-ben!

S.T.A.L.K.E.R. 2 - csak az év végén jelenik meg

Mégsem térünk vissza áprilisban Csernobilba. A GSC GameWorld úgy döntött, túl fontos a stúdió számára a S.T.A.L.K.E.R. 2 ahhoz, hogy elsiesse a munkát, ezért egészen decemberig halasztotta a megjelenését.

A S.T.A.L.K.E.R.-csapat visszalépett az NFT-zéstől

Egyre több játékipari szereplő kacérkodik az NFT-k és blokkláncok gondolatával, közéjük tartozik a S.T.A.L.K.E.R.-játékok mögött álló GSC is. Az erről szóló bejelentést nem fogadták jól a rajongók, úgyhogy a csapat inkább visszatáncolt.

Dübörög az NFT-őrület a játékiparban

A Ubisoft fejlesztői nem örülnek az NFT-k erőltetésének, miközben Peter Molyneuxék már most milliókat keresnek a Legacyval, és a S.T.A.L.K.E.R.-csapat is kísérletezik a témában. NFT-specifikus hírösszefoglalónk következik.