Szeptemberben jön a Sega Mega Drive Mini

  • Írta: Shifty
  • 2019. március 30.
  • Megjelenés
Link másolása
A Nintendónak bejött, a Sonynak kevésbé, most pedig a Sega próbál szerencsét. Még tavaly áprilisban jelentették be, hogy visszatér a Sega Mega Drive Mini, ami idén szeptembertől lesz majd megvásárolható.

A Sega aTokióban tartott Sega Fes konferencián erősítette meg, hogy a több mint 40 játékkal telepakolt, Európában Sega Mega Drive Mini néven futó retrokonzol világszerte szeptember 19-től lesz megvásárolható. A konzolon olyan előretelepített játékokat találnak majd meg a rajongók, mint a Shining Force és a Castlevania Bloodlines.

A prezentációból az is kiderült, hogy régiónként eltérő tartalmat kapnak a rajongók. A kontroller továbbra is a hatgombos változat marad, ráadásul méretét tekintve megőrzi az eredeti adottságait. Ami viszont újdonság lesz, hogy ez a konzol is képes lesz a játék bármely pontján mentést készíteni, a főmenü zenéjét pedig a Streets of Rage zeneszerzője, Yuzo Koshiro komponálja.

A nyugati kiadások árazása nem ismert, de azt már tudjuk, hogy Japánban kétféle változatot is piacra dob a Sega. Az egyik nagyjából 60 dollárba fog kerülni és a gép mellett egyetlen kontrollert fog tartalmazni, míg a 80 dolláros kiszerelés két kontrollerrel érkezik.

17.
17.
frankdelgado
Ez úgy hiányzik, mint egy falat xar....
9.
9.
Darksiders84
#7: Igen az volt de nagyon szép volt akkoriban kis szarosként de jó volt. Emlékszem még pár részletére pl amikor szembe kell futni mert kerget egy szarvas. Hú basszus ez kb 25 éve volt.
7.
7.
Nomish90
#6: Igen,Mickey Mania volt a neve,és idegtépő egy játék volt.
6.
6.
Darksiders84
Ezen volt valamelyik Micky egér ami fekete fehéren kezdődött és utána vált színessé?
5.
5.
Jézusom gyerekek...első konzolom volt. Érzelmi rohamaim vannak. Mennyi élmény...SEEGAAA tu tut tututuruttu Sonic, Chuck Rock, Aladdin, TNT ...áhh
3.
3.
Yanez
Harmadik konzolom volt <3
2.
2.
RangerFox
1.
1.
Darksiders84
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...