Borderlands 3 - kiszivárgott a gyűjtői kiadás

  • Írta: zoenn
  • 2019. április 3.
  • Pletyka
Link másolása
Noha a Borderlands 3 teljes bemutatkozása a mai napon esedékes, az iparági bennfentes Wario64 megszellőztette a shooter borítóját és a gyűjtői kiadás tartalmát is. A rajongók el lesznek kényeztetve.

Nem sokkal a teljes lepellerántás előtt máris megtekinthető a Borderlands 3 borítója, és már az sem titok, mit tartalmaz majd a gyűjtői kiadás. A Wario64 nevű megbízható Twitter-felhasználó ismét alkotott. 

A dobozképen a játék ikonikus figurája, Psycho ezúttal nem lövi fejbe magát, hanem egy szentként óvott gránátot hord a szíve helyén. 

Emellett kiderült, hogy a Borderlands 3-ból lesz Deluxe- és Super Deluxe-kiadás is, de minket leginkább a Diamond Loot Chest Collector's Edition érdekel, amelyhez a játékbeli loot box replikája is jár. Ezen kívül a Sanctuary 3 modelljét, 10 karakterfigurát, litográfiákat és a galaxis szövettérképét kapjuk meg, mindehhez pedig hozzácsapják még a szezonbérletet is. 

Persze várjuk meg a Gearbox bemutatóját, ami a mai napon esedékes. Annál is inkább, hiszen a tweetben közölt képek valóságtartalmát még nem erősítette meg a stúdió. 

4.
4.
Jhonyy
Igazi kitűnő borító,sok elfog fogyni ebből a játékbol
2.
2.
Ez a borító nem lett túl eredeti...
1.
1.
medson
Nem vagyok túl jól informált, hol lesz ma bejelentve? Úgy értve hogy zajlik valami esemény, ha igen van stream?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...