Átlépte a 30 milliós eladást a PC-s Minecraft

  • Írta: sirdani
  • 2019. április 4.
  • Biznisz
Link másolása
A tegnapi napon hivatalosan is elérte a 30 millió eladott példányt a népszerű játék PC-s verziója. Ráadásul ebbe még nem is számolták bele a kínai játékosokat, ennek tükrében pedig az eredmény tényleg elképesztő.

A játék hivatalos számlálóján élőben lehet követni a PC-s eladásokat, melyek a tegnapi napon lépték át a 30 milliós határt, és jelenleg 30 004 410 eladott példánynál tartanak.

A tényleges adatok pedig még ennél is magasabbak lehetnek, ugyanis a játék 2017-es kínai rajtjából származó eredmények ehhez még nincsenek hozzáadva, miközben Kínában a PC-n és mobilokon kiadott játékot közel 150 millióan töltötték le.

A Minecraft életében egyébként mostanában közel sem ez az egyetlen remek adat; alig pár hete derült ki ugyanis, hogy a játék 91 millió aktív játékost tudhat magáénak havonta, és a mobilokra szánt verziója 2018-ban érte el a legnagyobb bevételeket a maga 110 millió dollárjával.

A Minecraft PC-n, Xbox One-on, Xbox 360-on, PlayStation 3-on, PlayStation 4-en, PlayStation Vitán, Nintendo Switchen, 3DS-en és mobilokon is elérhető.

1.
1.
mestermagyar
Milyen kicsinek indult és mily messze jutott.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...