Befutott a Draugen sztoritrailere

  • Írta: szlav
  • 2019. április 4.
  • Videó
Link másolása
Több évnyi hallgatás után tavaly novemberben ismét életjelet adott magáról a Draugen, a Dreamfall Chaptersért felelős Red Thread Games következő játéka. Most pedig végre belenézhetünk a történetbe is.

Hat évvel ezelőtt mutatkozott be először a Draugen, a bejelentést követően azonban akkora csend övezte a játékot, hogy lassan azt hittük, hogy már sosem készül el. Tavaly aztán mégis meglepett minket a Red Thread Games egy hangulatos teaserrel, így már biztosak lehettünk benne: hamarosan Norvégia felé vesszük az utat. Ma pedig végre befutott még egy előzetes, amely betekintést enged a kalandjáték történetébe.

A Dreamfall-játékokért felelős Ragnar Tørnquist következő története Edward és Lissie kalandjait követik az 1920-as évek norvég fjordjain. A páros Edward eltűnt feleségét keresi a festőien szép, de olykor mégis kegyetlenül rideg kisváros környékén. A játék során kulcsszerepet játszik majd főszereplőnk egyre romló mentális egészsége, ami kétségtelenül hozzájárul majd a nyomozás kétségbeesettségéhez is.

A Draugen idén májusban érkezik PC-re, az Xbox One-os és PS4-es változat pedig egy későbbi időpontban követheti azt.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...