Nem készül több játékszer a Starlinkhez

  • Írta: szlav
  • 2019. április 4.
  • Hír
Link másolása
Sajnos nem fogyott olyan jól a Starlink: Battle for Atlas, mint ahogy azt a Ubisoft elvárta, így mostantól nem gyártanak több hajóalkatrészt és figurát a játékhoz. A digitális frissítésekre szerencsére a későbbiekben is számíthatunk.

A Starlink: Battle for Atlas nem csupán egy mezei űrhajós shooter. A játék nagy dobása ugyanis az, hogy valódi, kézzel fogható alkatrészekkel építhetünk magunknak saját járgányt, amely hasonmása aztán bevethető a videojáték misszióiban is. A közönség fogadtatása azonban nem volt olyan lelkes, mint amire a Ubisoft számított, a gyengécske eladások miatt így kénytelenek beszüntetni a fizikai kiegészítők gyártását.

A stúdió egy rövid közleményben köszönte meg a rajongók kitartó lelkesedését, s itt értesítették őket a szerencsétlen hírről is. A jelenleg is boldogan repkedő játékosokat azonban biztosították arról, hogy nincs ok a pánikra: habár a kézzel fogható űrhajónkat többé már nem cicomázhatjuk újféle alkatrészekkel, maga a videojáték még egy halom újdonságot tartogat. Az ingyenes frissítések új missziókkal, kihívásokkal és különféle tennivalókkal gazdagítják majd a világot, valamint érkezik az Outlaw Racing is, amely ötletét maguk a rajongók inspirálták.

A Starlink: Battle for Atlas Xbox One-on, PlayStation 4-en és Nintendo Switchen jelent meg.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...