Életjelek a Remnant: From the Ashes felől

  • Írta: zoenn
  • 2019. április 5.
  • Videó
Link másolása
Ősz óta nem hallottunk a Darksiders III alkotóinak posztapokaliptikus túlélőjátékáról, a Remnant: From the Ashesről. Most egy vadiúj trailert kaptunk a mitikus lények levadászásáról szóló külső nézetes anyagról.

A saját játékstílusunknak megfelelő karaktert irányíthatunk a Gunfire Games legújabb játékában. A Remnant: From the Ashes egy sötét jövőképet tár elénk: a világ romokban, ráadásul hatalmas mitikus lények is előmerészkedtek odúikból. Célunk az, hogy három másik társunkkal vállvetve túléljük a nehézségeket, alkalmazkodjunk a helyzetekhez - mindezt lövöldözéssel vagy közelharccal is megtehetjük. 

Miközben felfedezzük a világot, különféle eszközöket készíthetünk magunknak, bázist húzhatunk fel, amit meg is kell védenünk. Minden egyes hőstípus egyedi képességekkel rendelkezik, de specializálódhatnak is. 

A Remnant: From the Ashes valamikor idén érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re. 

1.
1.
az új anyagok bemutatásánál légyszi írjátok már oda hogy FP (értsd belső nézetes értelemben) vagy TP (külső nézetes cuccról van szó! Nálam meg szerintem sok más gémernél is ez elsődleges szempont! Köszi
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...