Devil's Hunt - 18 perc démonvadászat

  • Írta: zoenn
  • 2019. április 6.
  • Videó
Link másolása
Kőkemény külső nézetes akciójátéknak ígérkezik a Layopi Games alkotása, amely a népszerű lengyel fantasy regényt veszi alapul. Különféle démonok hátsó felét rúgjuk szét benne, miközben az angyalok és a sötétség háborújába csöppenünk.

A Devil's Hunt egy sötét fantáziavilágba repít minket. Bár a modern korban járunk, az angyalok és a démonok folyamatos harcban állnak egymással. Hősünket, Desmondot is egy démon szállta meg, emiatt különleges képességei lettek, de ha szeretnénk, a jó ügy érdekében is bevethetjük őket. 

A játékban egy delejes skill- és kombórendszer található, stílusunkat így teljesen testreszabhatjuk. A PAX Easten kiállított demót izgulhatjuk most végig, amely a pokol csarnokaiba szólít bennünket. Már sokkal kiforrottabb az anyag, mint ahogy az augusztusi Gamescomon láttuk. 

A megjelenés valamikor idén PC-n, Xbox One-on és PS4-en. 

9.
9.
Onion
Ez a PS 2 játék minőség.:D
8.
8.
pjoco
#7: uhhh hát ez se lesz a polcomon. :D
7.
7.
robertvetro
Ugye ez csak valami vicc? Így kb. 15éve mozgott játékokban az irányított karakter. Nagyon nagy segítséget kaptam azzal kapcsolatban, h melyik játékot kerüljem. Saját véleményem legjava! Szép estét!
6.
6.
Neo1989
Hát nem sűrűn volt gameplay amin ásitgattam, de ez alatt ez sikerült.
5.
5.
ArrowCross
Ronda és béna játéknak tűnik.
4.
4.
crytek
Kellenek ilyen töltelék játékok is. És az IC aki kb semmi maradandót még nem tett le az asztalra ebben a kategóriában kezdésnek kicsit gagyi ,de bundleba belefér.
3.
3.
Mr.Dead
Ez a futás a Mass Effectre emlékeztet mikor Shepard a hajóján szaladgált :"D
2.
2.
mephi
Nem bántásként mondom, de ez eléggé kevésnek tűnik.
1.
1.
kirschakos
Valahogy olyan ügyetlennek hat, a főszereplő sem valami szimpatikus, ráadásul a kihívás nem igazán van jelen a játékban a videó alapján.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...