Monster Hunter World - Geralt kalandja PC-re tart

  • Írta: sirdani
  • 2019. április 10.
  • Letöltés
Link másolása
A Monster Hunter World x The Witcher event végre megkapta a PC-s megjelenési dátumát. A Capcom hivatalosan is megerősítette, hogy május elején látogat el Ríviai Geralt története a PC-s játékosokhoz.

PlayStation 4-en és Xbox One-on már jó ideje elérhető a The Witcher témájú event a Monster Hunter Worldben, de a mai napon végre megtudtuk a PC-s rajt pontos időpontját is. Eszerint május 9-től lesz lehetőségünk játszható karakterként választani Geraltot, illetve belevágni a Special Assignment Contractjába.

A küldetés teljesítésével lehetőségünk lesz a megfelelő nyersanyagok összegyűjtésére Geralt páncéljához, a Witcher Ezüst Kardhoz és a játék stílusát idéző pajzshoz is. Május 17-én érkezik a második Special Assignment, melyben valamivel nehezebb kihívások várnak ránk, de teljesítésükért Ciri páncélzatát szerezhetjük be, illetve a Zireael nevű duplapengés kardot.

 


A Monster Hunter World PC-s verzióját illetően egyébként érdemes megemlíteni, hogy pár hete érkezett egy 40 GB-os méretű HD-textúrapakk is hozzá, szóval ha a videokártyánk legalább 8 GB VRAM-mal rendelkezik, akkor a telepítése mindenképpen ajánlott, hogy Geralt küldetései minden szempontból a topon legyenek.

5.
5.
crytek
#1: A Prey-el karöltve.... és pont most lesz 300 ft/ 3 hónapos akció :)
4.
4.
godach
És tényleg
Prey (April 11th)
The Golf Club 2 (April 11th)
Monster Hunter: World (April 18th)
The Walking Dead: A New Frontier (April 18th)
Life is Strange 2 "Episode Two: Rules" (April 24th)
Resident Evil 5 (April 25th)
2.
2.
godach
1.
1.
Dresa
Nem mellesleg áprilisban bekerül az xbox game pass-ba :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...