Mortal Kombat 11 - Kitana végre megmutatta magát

  • Írta: zoenn
  • 2019. április 13.
  • Videó
Link másolása
A NetherRealm már a héten megerősítette, hogy a Kitana visszatér a Mortal Kombat 11-ben, ám egy filmes traileren kívül semmit nem láttunk a leányzóról. Most végre gameplay kedvcsinálót is mutattak róla.

Kitanát valószínűleg egyetlen MK-rajongónak sem kell bemutatni, de a legújabb részre teljesen új fizimiskát és módosult harci stílust kapott. Elsődleges fegyverei még mindig a pengéi, amelyeknek a közelharcban veszi hasznát, de el is tudja dobni őket. 

A játék április 23-án jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és PS4-re, majd május 10-re Nintendo Switchre is befut. 

27.
27.
Max3000
#26: "fikció, de a reklámok meg a marketing, eszméletlen pusztítást végeztek az elmúlt 30 évben"

Mondjuk ez is igaz és ez szerintem nem fikció.Az emberi gondolkodást bármerre lehet terelni és bármilyen végletbe sajna.
22.
22.
Yanez
#17: "Minden gyereknek állt a jancsikája régen a nagy didkójú Milenára, Jade-re, Sonya-ra stb."

Na látod ez lehet, erről fogalmam sem volt, mivel nálam pl mindig valódi lányokra nőtt a gomba. Viszont tökéletesen értem miről beszélsz. Én jelenleg egy játéktól azt várom, hogy rohadtul jó legyen, karizmatikus karakterekkel. Oszt, hogy kinek mennyire rakható a pofája, ez fel sem merült bennem.
17.
17.
tyber16
#11: Úristen te..... látom te is csak nézel de nem látsz....A grafikára írtam a realizmust....nem a játékmenetre. A karaktermodellekre értettem.
Yanez: Mit számít? Hát igen is számít. Ez mindig is benne volt, hogy a nagycsöcsű eltúlzott kinézetű(itt most kimondottan a női szereplőkre gondolok) karakterek darálják egymást, és jól állt neki. Szívesebben játszok a régi Kitanával mint ezzel aki kb tök úgy néz ki mind Liu Kang csak kicsit nagyobb melle van és hátra van kötve a haja. Minden gyereknek állt a jancsikája régen a nagy didkójú Milenára, Jade-re, Sonya-ra stb. Kis fanservice volt és ennyi kellett.
13.
13.
Yanez
#4: Mit számít mennyire szép? Ez Mortal Kombat, ezt nem azért veszik, hogy a jancsikát reszeljék rá.
11.
11.
#4: ember te mikor kezdtél gamelni? A mortal kombat azért lett legenda anno mert zsír új technikával és akkori szinten elképesztő realizmussal lépett be a bunyós címek közé. Láma kommentek között dobogós vagy ezzel.
10.
10.
KRAT0S
#4: Sztem meg idáig pont neki van a leg nőiesebb arca,a csaj karakterek között nekem nagyon bejön :)
9.
9.
Max3000
Egyébként a cikkhez szólva,ezt a földről visszapattan a levegőbe irtó nagy baromságokat elfelejthették volna már.
8.
8.
Max3000
#1: Gondolom akkor csak nem tudtad,hogy Kitana mindig is ázsiai volt az mk világában.
6.
6.
pjoco
Szerinem marha jó lett. Nekem tetszik.
4.
4.
tyber16
#1: Nem az a baj, hogy ázsiai, hanem hogy kegyetlen ronda lett ő is. A női karakterek eddig kb Cassie kivételével mind ótvar rondák lettek. Sonya is pl tiszta férfi arcot kapott.....Én még mindig ellene vagyok ennek a realista mortal kombatnak. Nem áll jól neki szerintem. Meg azt se értem, hogy miért lövik el kb az összes fatality-t a trailerekben ? Valószínűleg több is lesz egy karakternek de ezzel is kivesznek egy darabot a játékélményből.
1.
1.
br1Koo
Ahh, már elõre látom a picsogást a kommentekben Kitana ázsiai kinézete miatt..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...