Mikrotranzakciók nélkül jön a Jedi: Fallen Order

  • Írta: zoenn
  • 2019. április 13.
  • Hír
Link másolása
A Respawn Entertainment alapítója az IGN-nek adott interjújában elárulta, hogy a Star Wars Jedi: Fallen Order teljesen az egyjátékos élményre hegyeződik ki, így mikrotranzakciók sem lesznek benne.

Az IGN munkatársa a chicagói Star Wars Celebration rendezvényen kapta mikrofonvégre Vince Zampellát, a Respawn Entertainment társalapítóját, aki pár igen fontos konkrétumot árult el a Star Wars Jedi: Fallen Orderről. 

Az úriember megerősítette, hogy a játékban nem lesz multiplayer, vagy bármilyen mikrotranzakció. Bizony, az anyag teljesen a single élményre hegyeződik ki, azaz egy sztorira kihegyezett, delejes kampányt tolhatunk végig anélkül, hogy pénzköltésre sarkallnának bennünket. 

Jó hír, hogy az EA portfóliójába belefér egy olyan cím is, amire nem élő szolgáltatásként tekint. A 2016-ban bejelentett játék plakátja már tegnap kiszivárgott, a teljes bemutatóra még a hétvégén sor kerül. 

17.
17.
belaman
valszeg univerzum-építésben gondolkodnak, mint a marvel. jönnek majd a sorozatok a csatornájukra...
nem fogják a rövid távú haszonszerzés végett meglépni. jobban megéri így nekik, hogy lassabban több embert beszippantanak. szóval valszeg tényleg nem lesz semmi lehúzós cucc a játékban sztem.
16.
16.
LostBoyz
https://www.youtube.com/watch?v=0GLbwkfhYZk
14.
14.
ghost90soldier
Ahogy Akhbar admirális is mondta: It's a Trap !
13.
13.
hedzsooo
#7: A játékot szeretné előszőr látni, ahogyan én is, nem pedig azt h a megjelenés előtt mivel etetnek
12.
12.
hedzsooo
Akkor is EA, szóval 1 masszív 60-70 dodós DLC season pass szinte fix, h jön az előre kivágott tartalmakhoz... Én előre tuti nem rendelek már EA játékot, + akkor sem, ha SW címmel érkezik tőlük
10.
10.
Ha ez így lesz, és jó játék lesz, simán megveszem, mert akkor támogatom is őket. Várjuk a bemutatót.
8.
8.
Ps fanboy
Csípjetek meg, hogy nem álmodom. Az EA egy single játékon dolgozik, amiben nincs multi, sem mikrotranzakció, és ez egy Star Wars játék? Mivan elgurúlt a gyógyszerük? :D
7.
7.
Cuppak
#3 "No microtransactions. No loot boxes. And no, we won't be adding them" EA SW twitter
5.
5.
ollie92
#4: A retardált Disney nem rég azt nyilatkozta, hogy elégedett az EA teljesítményével. Valszeg abból a mobilos szarból elég pénz folyik be...
4.
4.
manderel
#2: Na de itt most nem az EA a főgóré, hanem a Disney. Ha ezt elszúrják, könnyen elvihetik máshoz a több milliárdos franchiset.
2.
2.
biohazard rex
Emlékeztek mikor az EA azt mondta 2 éve, hogy a Single Player játékok halottak? Mért én emlékszek!
1.
1.
kirschakos
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...