Mortal Kombat 11 - kozmetikai cuccok és Fatalityk

  • Írta: szlav
  • 2019. április 14.
  • Hír
Újabb infót és látnivalót kaptunk a hónap végén érkező Mortal Kombat 11-ről. Egy videó során megtudtuk, hogy melyik Fatalityk lettek a fejlesztőcsapat kedvencei, valamint azt is, hogy valódi pénzzel is megvehetjük majd a játék kozmetikai cuccait.

Egy friss livestream során a NetherRealm csapata szót ejtett a játék mikrotranzakciós lehetőségeiről. Kiderült, hogy míg a Mortal Kombat 11 nem tartalmaz majd loot boxokat, vagy egyéb véletlenszerű jutalmat tartogató opciókat, mégis lesz lehetőségünk rá, hogy benyúljunk a zsebünkbe, és feloldjuk a legszimpatikusabb kozmetikai cuccokat.

A játékban ugyanis helyet kapott egy "Time Crystal" nevezetű valuta, amihez kétféleképp juthatunk hozzá: vagy szimplán a játékot játszva, vagy pedig a bankkártyánk segítségével. Ezeket az időkristályokat aztán kizárólag olyan dolgokra költhetjük, amik egyáltalán nem befolyásolják a karaktereink képességeit vagy erejét. Ide tartoznak a skinek, az egyéb kiegészítők, a karakterek intrói, vagy győzelmi animációi, valamint a könnyített Fatalityk. Az utóbbiak csak szimplán lecserélik a bonyolultabb gombkombinációt egy egyszerű kétgombos inputra.

De ha már a Fatalytiknél tartunk: kíváncsiak vagytok rá, hogy melyik véres kivégzés lett a fejlesztők kedvence? Az alábbi videóban a NetherRealm munkatársai beszélnek arról, hogy kinek melyik kegyetlen mozdulatsortól állt fel leginkább a szőr a hátán. És hát be kell vallanunk: tényleg van köztük jó pár olyan, amitől minket is kirázott a hideg.

A Mortal Kombat 11 április 23-án érkezik PC-re, Xbox One-ra éd PlayStation 4-re, míg Nintendo Switchre május 10-én várható. Ha kíváncsiak vagytok rá, akkor olvassátok el Daks kollégánk véleményét a bétatesztről!

8.
logic5
#4: Felesleges leállni vele. Kb, mintha egy pohárral vitatkoznál...
7.
Max3000
#6: Majd pont veled fogok vitázni erről,mikor láthatóan olyan sötétség uralkodik mint az éjszaka.Igen,a tekkennel van az a szindróma amit írsz,de aki tolta a 2011-es mk-t és x-et,ráadásul nem sötét,annak kurvára nem ugyanaz volt a két játék.Ha neked ugyanaz volt,akkor nálad vannak a gondok ismétlem.Persze csak egy mindenhova behányok valami hülyeségek emberke vagy te is,ahogy eddig megfigyeltem.
6.
TheFlash
#4: milyen mókamester lol ... attól még mert épp azokhoz szólók hozzá ahol kivetni valóm van nem jelenti azt hogy mindent csak lehurrogok ... Neked van inkább formád ha képes vagy még 2019-ben is tömbösíteni az embereket, mint valami kics*szett programozási nyelv lol :DDD

És áruld már el mi eddig még nem látott dolgot képes felmutatni ez úgy mégis? Mert az MK9 azért robbantott akkorát mert annyi év elbaltázott próbálkozás után és kihagyás után végre visszatért a gyökereihez, mert a grafikán kívül az sem mutatott túl sok újdonságot. Az MKX is csak egy elmegy játék volt, mert az új sztorin kívül meg pár új karakteren kívül igazán újat az se mutatott.

Habár egy verekedős játékban nagyon újítani nem lehet a Tekken 7 nél is ugyan az az érzésem volt mint a Tekken 3-nál, lehet hogy a hardcore fanok éreznek különbséget, de egy laikus aki csak lehuppan játszani csak azt fogja látni hogy mi a francnak fizettem ki 20 ezret ugyan azért az élményért...

Persze a codoknál lehet szitkozódni hogy ugyan az meg minden, de az ilyen x!=cod játékoknál meg mindig vannak ilyen verébarcúak akik játszák az agyukat
5.
DarkLord
Majd, ha látjuk az összeset meglátjuk kinek mi tetszik, de az biztos, hogy ebben a részben elég beteg kivégzések vannak. Johhny-é tiszta blőd mindkettő, amit eddig láttunk, de végülis egyszer jó kategória. Egyébként szerintem a kezdő roster elég gyenge amúgy, szinte a biztosra mentek vele, hogy berántsák a régi arcokat egy-kettő biztos karakterrel. Jó nem kell mindet szeretni, de nekem most látom marad a Noob, Sub és Scorpion a megjelenéskor, mert Ermac nem érkezett. Persze Kung Lao-val még jó vagyok meg Kano-val a többi karakter számomra semleges (amikkel azért eljátszogatok egyszer-egyszer) vagy negatív, amiket csak egyszer fogok kipróbálni és többet nem. Szerintem látunk itt még pár régi arcot a dlc-k eljövetelekor. (mondjuk Reptile, Smoke , Rain stb. nem vagyok ninja mániás neeeeeeeeeeem :D )
4.
Max3000
#3: Kis mókamester.Szoktam olvasni a kommentjeid és ezen sem lepődtem meg túlságosan.Hozod a formát.Ne zavarjon,hogy a 2011-es mortal,az x és ez is teljesen más mozgáskultúrával,harcrendszerrel bír.
3.
TheFlash
szükség van erre egyáltalán? Jó-jó az MK, de már kezd kissé unalmas lenni, semmiben sem változik ugyan az évről évre, megint 20 ezer forint ugyan azért amit már 1000x játszottunk ... Néha volt 1-1 jó fajta próbálkozás, mint a Shaolin Monks, vagy az MK4 ami már 3d-s volt, nem 2d, és voltak melee fegyverek meg változtatható harcstílusok de ehh.... Na majd ha pár ezer ft lesz hardveraprón :DDD
2.
szlav
#1: Úgy tűnik, nálam néha még március van:) Köszi az észrevételt, máris javítottam!
1.
Daovallis
A cikk elején jövő hónapban, míg a végén április 23-án jelenik meg a game!
Remélem az utóbbi a helyes...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...