Minecraft: Village & Pillage - vidékre hangolva

  • Írta: sirdani
  • 2019. április 24.
  • Letöltés
Link másolása
Kalandokkal teli kiegészítőt kap a Minecraft a következő, Village & Pillage címre keresztelt frissítésével, mellyel teljes mértékben megújulnak a falvak; új épületek, új lakosok és számtalan új lehetőség vár az érdeklődőkre.

A Minecraft: Village & Pillage változtatásai elsősorban a településeket fogják drasztikus mértékben átalakítani; rengeteg új épületre számíthatunk, illetve a lakosok is egyedi, a hivatásuknak megfelelő öltözéket viselnek majd. Persze az újítások nem csak vizuálisan alakítják át a játékot; új kereskedelmi rendszer érkezik, valamint a lakosok védelmi és támadási fejlesztései is újra lesznek gondolva.

A frissítés másik nagy újítása a fosztogatók érkezése, akik a számszeríjaikkal és szörnyeikkel felszerelkezve komoly veszélyt jelenthetnek a településeink békés lakóira, hacsak nem döntünk úgy, hogy mi is bevetjük a vadonatúj számszeríjakat és megrohamozzuk a bázisaikat.

A Minecraft: Village & Pillage mostantól érhető el PC-n, míg a konzolos átiratok megjelenési dátuma még nem ismert, de a stúdió ígérete szerint még idén befutnak.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...