E3 2019: Megvan a Square Enix-konferencia dátuma

  • Írta: Shifty
  • 2019. április 24.
  • Rendezvény
Link másolása
Miután a Sony jelezte, nem tart idén E3-as konferenciát, a Square Enix úgy döntött, lecsap az üresen tátongó idősávra, így a Sony-események megszokott idejében láthatjuk majd a japán kiadó újdonságait.

Az idei esztendőben a Sony sajnos úgy döntött, kihagyja a játékipar legnagyobb ünnepségét, a Los Angelesben tartott E3-at. A Sony-konferencia híján felszabaduló idősávra azonnal le is csapott a Square Enix, ami megerősítette, hogy a saját műsora ezúttal hazai idő szerint későbbre kerül, azaz június 11-én, hajnali 3-kor lesz érdemes izzítani a streameket.

Idén végre bemutatkozhatnak a videojátékos Bosszúállók?

Az egyelőre rejtély, mire lehet számítani a kiadótól. A tavalyi csalódást keltő produkciójukat talán nem lesz nehéz felülmúlni, ha pedig végre mutatnak is valamit a sokak által várt Final Fantasy VII-remake-ből, illetve az évek óta készülő Bosszúállók-játékból, akkor bizony egy szavunk nem lehet majd. Emellett persze feltűnhet még a Tomb Raider, a Thief, a Just Cause, a Deus Ex vagy éppen a rajongók szívét megdobogtató Legacy of Kain, illetve sok más játék is.

2.
2.
godach
#1: Legyen akkor új rész. Az utolsó óta igen sokat változott a technológia, amit bőven ki lehetne aknázni,
1.
1.
felegyi
Legacy of Kain bejelentésnek jajj de örülnék, szerintem épp itt lenne az ideje ennyi év után... amúgy is nosztalgiázik a játékipar!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...