Remek eladásokat produkált a Frostpunk

  • Írta: Shifty
  • 2019. április 24.
  • Biznisz
Link másolása
Mostanában ünnepli egyéves születésnapját a 11 bit studios remekbe szabott túlélőjátéka, a Frostpunk, amit a kritikusok mellett a rajongók is imádtak, így a PC-s változat eladásai nagyon jól alakultak.

A 11 bit studios csapata jóvoltából elérhető statisztikákból és adatokból kiderült, hogy az első évben több mint 1,4 millióan vásárolták meg a játék PC-s változatát.

Ez a szám pedig hamarosan minden bizonnyal még tovább emelkedik, a csapat ugyanis nemrég megerősítette, hogy idén nyáron konzolokra, így PlayStation 4-re és Xbox One-ra is kiadják a Frostpunkot, vagyis nem tűnik lehetetlen vállalásnak, hogy elérjék a 2014 novemberében megjelent This War is Mine sikerét. Abból 4,5 millió darabot adtak eddig el.

A csapat azt is elárulta, hogy játékosaiknak a 48,3 százaléka fejezte be a kampányt,  míg a Serenity módban 2,9 százalékuk vérzett el. Érdekesség, hogy a legnehezebb fokozaton mindössze a rajongók 0,3 százaléka élt meg legalább 100 napot.

3.
3.
user101
Ja meg a bunkó vásárlók akik megveszik ( mit képzelnek az ilyen parasztok akik támogatni akarják a fejlesztőt) aztán nem játszanak vele, mert van más is a fiókban...
2.
2.
CitromH
Szerintem meg az látszik, hogy a játék mennyire nem könnyű.
1.
1.
Hunszi
Azért a százalékokon látszik elég rendesen, hogy milyen a vásárlói mentalitás manapság...és, hogy mennyire felelőtlenül/hirtelen felindulásból vásárolnak valamit az emberek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...