Starlink: Battle for Atlas - befutott a gépigény is

  • Írta: szlav
  • 2019. április 26.
  • Gépigény
Link másolása
Nemrég érkezett a hír, miszerint fél évvel a konzolos megjelenése után végre PC-re is megérkezhet a Ubisoft űrrepülős játéka, a Starlink: Battle for Atlas. Most pedig azt is megtudhatjuk, hogy milyen vas kell majd a futtatásához.

Tegnap érkezett az örömhír, miszerint április 30-án PC-re költözik a Starlink: Battle for Atlas. A minden jóval megáldott kiadás a többi újabb Ubisoft-címmel ellentétben kihagyja az Epic online boltját, helyette Steamen és Uplayen jelenik majd meg.

Nagyjából ennyit tudhattunk meg a portról, de egy fontos faktor eddig lemaradt: milyen gépre lesz szükségünk ahhoz, hogy szembeszálljunk az Atlast fenyegető rosszfiúkkal? A Ubisoft csapata szerencsére közzétette az alábbi táblázatot, ahol felbontástól és sebességtől függően láthatjuk a követelményeket:

A Starlink: Battle for Atlas jelenleg Xbox One-on, PlayStation 4-en és Nintendo Switchen elérhető, ezeket pedig a PC-s verzió április 30-án követi. Fontos megemlíteni, hogy a jövőben már nem készül több játékszer a címhez.

3.
3.
crytek
Ubisoft ingyen adja

https://register.ubisoft.com/happyholidays2020-day2/hu-HU
2.
2.
Ez most elkezdett erdekelni, lehet h beszerzem!
1.
1.
markoci555
örülnék ha több ilyesmi részletesebb infó lenne más játéknál is rögtön, és nem csak minimum meg ajánlott
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...