A Smash Ultimate a legnépszerűbb verekedős játék

  • Írta: szlav
  • 2019. április 27.
  • Biznisz
Alig néhány hónapja jelent meg, de máris a világ legkapósabb bunyós játékává vált a Super Smash Bros. Ultimate. A decemberben piacra dobott Switch-exkluzív már majdnem 14 millió eladott példánnyal büszkélkedhet.

A Nintendo elárulta, hogy márciussal bezáróan mely játékok fogytak a legjobban a platformjaikon. Az adatokból könnyen leszűrhetjük, hogy bizony a Switch-exkluzívok általánosságban igen szép számokat produkálnak, de volt közöttük egy cím, ami a saját kategóriájához mérten is különösen nagyszerűen teljesített.

A Super Smash Bros. Ultimate, hiába csak tavaly decemberben jelent meg, máris több mint 13,81 millió eladott példánnyal büszkélkedhet. Ha nem vesszük figyelembe a számos platformon megjelent Street Fighter II tucatnyi kiadásait, akkor bizony elkönyvelhetjük, hogy a Smash Ultimate lett a legjobban fogyó verekedős játék a világon. A csúcs pedig még messze van, hiszen az anyaghoz továbbra is érkeznek az újabb DLC-karakterek és egyéb frissítések, a későbbiekben esetleges leárazások pedig egész biztosan megdobják még a már így is jókorára nőtt számot.

7.
Kawada
#6: Akkor lehet, hogy költöttek már 300 dollárt is az elmúlt 30 évben? :)
6.
Ooorky
#5: Youtube-on néha van egy-egy reklám, de iszonyat gáz módon, le kellene cserélni a reklámügynökséget.
A következő Pokemon kapcsán várható majd nagyobb reklámhadjárat, de nálunk max felmatricázott buszok lesznek.
5.
Kawada
#4: Ez mondjuk nem feltétlenül az "igénytelen, begyepesedett" magyar ember hibája. Sajnos a Nintendo szerintem életében nem költött el 100 dollárt se Kelet-Közép Európában marketing célokra.
4.
Tidus
Megérdemli.Ilyen remek gameplay és kellő tartalom egy verekedős címben sincs.Amerikában hatalmas Smash láz van...sajnos Magyarországot mint minden ami a Nintendohoz köthető ez elkerüli ... :/
3.
Tidus
#2: Valószínűleg sose próbálta...és nem is fogja.
2.
Nyarlako
#1: Mert mi, körökre osztott stratégia?
1.
Nothing
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...