Mortal Kombat 11 - PC-n már 60 fps-sel

  • Írta: zoenn
  • 2019. április 29.
  • Letöltés
Link másolása
Nem is értjük, hogy a Mortal Kombat 11 egyes jelenetei miért kaptak 30 fps-es zárat, de szerencsére egy nemhivatalos moddal eltörölhetjük ezt a korlátozást. A kivégzések, a Krypt- és az átvezető jelenetek ezentúl 60 fps-sel száguldanak.

Nem lett tökéletes a Mortal Kombat 11 PC-s portja. Mármint nem szenvedett technikai gondoktól, de számos korlátozásba futott bele az, aki ezen a platformon tolja a NetherRealm bunyós játékát. Szerencsére itt a megoldás!

Egy Endri Lauson nevű rajongó egy hasznos modot rakott össze, amellyel eltörölhetjük a nevetséges 30 fps-es zárat az átvezető jelenetekről, a kivégzésekről, a Fatal Blowokról és a Krypt módról. Ezzel a játék sokkal simábban fut, mint előtte, ráadásul javítja a TAA ghostingot is.

Hab a tortán, hogy a moddal végre a 21:9-es képarányú ultrawide monitorok támogatása is bekerül a kalapba, amit a portolást végző csapat, a QLOC valamiért kihagyott. Ami viszont nagyon fontos, hogy ha online nyomulsz, ne aktiváld a modot, nehogy tiltott programként észlelje a rendszer.

Idevágó hír, hogy az elmúlt napokban több fejlesztő arról számolt be a Twitteren, hogy a NetherRealmnél súlyos válság uralkodik. Nem ritkák a kötelező túlórák, a dolgozókat túlhajszolták, napi 12 órát kellett lehúzniuk az elmúlt hónapokban.

3.
3.
ribizly
Bárcsak MKX(L)-hez is kijönne egy ilyen. Akkor lehet visszatértnék, mert én ezt a 60-30 váltást nem nagyon viselem jól (még mielőtt valaki azzal érvelne, hogy ez nem gond annak elmondanám, hogy egy g-sync/freesync monitor erre úgy reagál, hogy beakad durván, szóval nem túl kellemes élmény).
1.
1.
Metrox
Mindenki túlóráraztat? Amúgy már néhány plusz karakter is elérhető lett moddereknek köszönhetően
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...