Három perc Crysis

  • Írta: Daks
  • 2007. január 8.
  • Videó
Link másolása
Az EA sem tétlenkedett a hétvégén, és feldobott a netre egy három perc hosszúságú, izgalmas gameplay videót a Far Cry készítőinek Crysis című új játékából.
Az EA sem tétlenkedett a hétvégén, és feldobott a netre egy három perc hosszúságú, izgalmas gameplay videót a Far Cry készítőinek Crysis című új játékából.

26.
26.
felegyi
A megjelenés:2007. eleje
25.
25.
Utys
Hát sokkal brutálisabb vizuális orgiára azért DX10 esetén sem kell számítani. Sure, szebb lesz, de ami a lényeg, hogy sokkalta gyorsabb lesz minden.
24.
24.
user1
psp:

Írtad hogy "jónak néz ki, de azért többet vártam a dx10től.". Ez a video nem dx10 -es, hanem 9 -es.
23.
23.
user1
air:

Azt írtad hogy "ilyen grafikai élményre nem lesz pénzünk". Amellett hogy ez messze nem így van, érdekelne hogy vajon te miért is játszol digitális játékokkal? Csak a grafika miatt? Az ilyen embereknek interaktív videókat kellene néznie. Játszani már senki sem szeret?
22.
22.
user1
Az irányíthatóság is megsínylené ha átportolnák konzolra. Régebben történt hogy egy elvakulot konzol rajongó bizonygatni próbálta hogy milyen jó irányítása is van egy fps -nek konzolon. Szaván fogtam is közöltem vele hogy próbáljon meg úgy oldalazni, hogy közben a célkeresztet folyamatosan tartsa az egyik fán. Régen nevettem olyan jót mint mikor láttam kínlódni a két analog karral egy olyan művelet közben, ami egérrel, és billentyűzettel a világ legegyszerűbb manővere.



Gears of war -t is láttam nem is olyan régen. Pontosan olyan amilyet vártam egy konzol -tól. Ez a játék biztos nem hozza meg a kedvemet egy xbox360 -hoz. Érdekes hogy a mai játékosokat milyen künnyű megvezetni egy jól felépített marketing húzással. Egy kis riogatás a pc -s játékok alkonyáról, egy játék amit a csapból is folyatnak ha kell, erre mindenki rohan xbox -ot venni. Félelmetes....
21.
21.
user1
Messze nem kell fél milliót költeni félévente egy pc -re, sőt egy forintot sem, bőven elegendő másfél-két évente egy 20 - 30 000 ft -os ráfordítás. Szeretném továbbá leszögezni. Ez a játék NEM LESZ xbox360 -ra, vagy ha mégis akkor az átirat legfeljebb csak hasonlítani fog erre, és azonos néven fog futni.
20.
20.
Utys
Nem kételkedem benne, hogy eldöcög. Elhiszem, hogy ha leveszem a grafikot, akkor valami olyan élményben lesz részem, mintha egy Quake 2 moddal játszanék, de cserébe legalább szarabbul fut. Annó a Doom 3 is elindult szarabb VGA-kon. Képregény üzemmódban. (a HL2 viszont, ahogy mondták, úgy is teljesített a low-end gépeken, játszható volt)
19.
19.
x360
ha bírbni fogja a pc én is végigviszem



konzol átírat: jöhetne, de ha olyan lesz mint a FC átírat, aminek köze sem volt a remek PC-shez akkor köszönjük nem kérjük.
18.
18.
Galcsi
Fasza kis játék lesz.Addig szerzek egy kis pénzt a vas-ra.
17.
17.
Kolipoki
Lenyűgöző,fenomenális ez a gamma kell. Meg mellé egy atomerőmű.
16.
16.
Utys
De mivel lesz Dx9 renderer benne, ha minden igaz, így portolható konzolra.
15.
15.
air
Teljesen egyetértek FNorbertoval.Erre a grafikai élményre nem iessz

pénzünk.Inkább X360
14.
14.
Carbon
nah feri, Norberto lebuktatott:D S h a d e az a minimum gepigeny tenyleg "pite":DD nekem nagyon tetszik a game es bar en inkabb RPGket szeretem de ezt tuti kiprobalom....bar asszem a procival gond lessz mert Athlon 2500+ van de meglatjuk
13.
13.
FNorberto
ferikém:elöször is tudod kit gyökerezzél!másodszor:a 360 simán kifosná magábol ezt a graffot,a gow-nál per pillanat nincs szebb játék,és nem véletlen lett rekord bevétele és nem véletlen verte le a halo2-t a live első helyéröl.hogy neked nincs izlésed az már nem az én bajom.ja és ha nem értenéd amit írtam most itt van a te szintenden a te stílusodban:költsél 500ezer forintot a gépedre hogy elmenjen te gyökér!ja és az általad említett "x360 gyökerek" nem szeretik lyen elvakult és korlátolt PC fanokat!ha szeretsz évente fél millát költeni a PC-dre hogy elfusson az a 3db játék ami télleg jó és télleg jön PC-re hajrá!de veled ellentétben nem mindenkinek van fölös sokszázezer ft-ja!a haverjaim nagy része PC-s és remélem egyszer nekik is lesz 360-juk,te meg próbáld máshogy leplezni azt hogy 360-ra vágysz!mert ez így nagyon gyenge álca!
12.
12.
szpiiit
faszba már ..etr nem nézni jo hanem JÁTSZANI LENNE! jó vele :D:D.. hát nem?

10.
10.
concrete
Valaki tudja, hogy miért keres a Crytek hónapok óta PS3-programozókat?
9.
9.
FNorberto
Ja és a 360 és a PC3 simán kinyomja magábol ezt a graffot,csak nem lesz benne 5effect mert nem DX10-et használ:D
8.
8.
FNorberto
Semmi nem indokolja hogy a GoW jöjjön PC:kurva sokan csak letöltenék,nagyon sokaknak nem is indulna el.A Crysis-nál viszont elég sok minden indokolja hogy jöjjön 360-ra meg PS3-ra:alig lsz egy pár ember akinek így fut,meg egyáltalán játszhatóan fut,és konzolban van a pénz!Remélem jön 360-ra,akkor 6millióval több ember láthatja azt amit a Crytesh-nél kitaláltak.
7.
7.
Domasi
tökéletes.

amúgy ha a Pcguru-n a letöltéseknél is ott van ez a videó és letölthető, ráadásul nagyobb felbontásban.
6.
6.
Utys
Microsoft? Ezt honnan szedted? Semim köze hozzájuk. Crytek fejleszt, EA kiad. Microsoftnak annyi köze van, hogy amíg nincs Dx10 meg Vista addig Crysisnak se jó.
5.
5.
Tarathiel
Azt hiszem nem véletlen kedvs TOm x hogy olyan sokan várják, egyrészt nem semmi szabadság lesz a játékban, ez részben ebben a videón is nagyon látszott, a ruci ahogy igérték úgy működik ahogy annak kell :), remélem hogy az MI semmi scriptet nem használt itt csak azért hogy látszódjon, mert tényleg hallani lehet hogy megbeszélik hogy mi legyen, ezt a microsoft fejleszti? Mert ha igen akkor a kijövvésel nem lesz gond, asszem a picipuha még be tudja fejezni.
4.
4.
Halfer
Hát ez nagyon fun lenne ha ilyen grafika mellett futna majd. Nem a graf ami a lényeg nálam, de itt sokat ront majd ha minimumon játszom, hisz elképesztő hangulatos a dzsungel. Na igen, mivel Crytek
3.
3.
qloo
OMFG ez naon állat lesz :)
2.
2.
Chocho
Cavet Yerli a GameSpot-nak adott interjújában megint kikötötte, hogy egyelőre nem gondokodnak a konzolfejlesztésben, mert a játék képtelen volna visszaadni azt az élményt a TV előtt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...